Antena Căutare

Summit-ul G20 de la Cannes ii schimba programul lui Nicolita

Din cauza importantei reuniuni desfasurata pe Coasta de Azur, majoritatea meciurilor din Ligue 1 vor avea loc duminica de la orele 18.

Ora oficiala de desfasurare a meciurilor din prima liga de fotbal franceza este sambata la 20 (ora Romaniei). Un prim derby se desfasoara in aceeasi seara de la 22 iar alte trei partide incep duminica. Doua de la ora 18, iar al doilea derby al etapei de la 22. In Ligue 2, toate meciurile cu exceptia derby-ului incep vineri la 21.

Saptamana aceasta tot programul a fost dat peste cap. Din cauza masurilor de siguranta pe care organizatorii Summit-ului G20 desfasurat vineri, 4 noiembrie, la Cannes au fost obligati sa le ia, partidele din liga a doua au fost reportate pentru sambata la orele 15. 30 respectiv 20.

Pentru a evita o suprapunere, majoritatea meciurilor din Ligue 1 se vor juca duminica de la ora 18. Exceptie face deplasarea lui Evian la Lille si cea a lui PSG la Bordeaux, partide ce vor incepe sambata, respectiv duminica de la orele 22.

Astfel, echipa lui Banel Nicolita, Saint Etienne va fi obligata sa joace cu Montpellier duminica la 18, desi ar fi trebuit sa inceapa jocul sambata la 20.

Sursa: Intact Images

Federatia engleza a facut apel la suspendarea lui Rooney... Sion ar putea fi nevoita sa plateasca daune adversarilor daca va fi integrata in Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x