Antena Căutare

Sumudica: “ Buga nu are sange in «instalatie»"

Marius Sumudica, antrenorul echipei FC Brasov, a explicat motivele pentru care a fost eliminat la partida cu Steaua, pierduta de "stegari" cu scorul de 0-1.

"Faceam semn ca Buga nu are sange in instalatie. N-as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut eu la partida cu Steaua. De la incalzire, cate injuraturi, cate scuipaturi... Am un temperament coleric.

L-am vazut pe domnul Nica fugind primul pe scari la pauza. I-am spus ca am primit mesaje pe telefon ca nu a fost penalty. Mi-a facut semn sa merg mai departe si cand a venit toata brigada a spus: "Ati auzit? Sa il dati afara!". Am aruncat cu sticla de apa in pamant de nervi la ratarea lui Cristescu, pentru ca imi doream foarte mult sa castig cu Steaua.

Nu am facut nici un gest la adresa spectatorilor, la adresa arbitrilor. Pur si simplu m-am intors catre secundul meu si i-am spus ca Buga nu are sange in instalatie. Pe foaie scrie injurii la adresa arbitrilor, proteste repetate, aruncat cu o sticla de apa spre noi. Sunt total nevinovat. Nu am facut absolut nimic ca sa fiu eliminat. Am pierdut printr-o viciere de rezultat. Poate Steaua nu ne batea, poate Steaua iesea la joc si o prindeam pe contraatac in repriza a doua. Toata lumea a recunoscut ca nu a fost penalty.

Imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva, eu sunt singurul care am de suferit. Bine. si echipa, implicit. Plateste si Nica? Si eu ce sa fac daca peste trei etape arbitreaza iar? Cu ce ma incalzeste", a spus Marius Sumudica.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Falcao revine cu Celtic... Prepelita si Tanase au sanse sa joace cu Schalke...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x