Tevez a lispit din nou de la antrenamentele lui City

Atacantul formatiei Manchester City, Carlos Tevez, nu s-a prezentat la antrenamentul de miercuri si risca noi sanctiuni, dupa amenda primita pentru ca a refuzat sa intre in joc la meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor.

In varsta de 27 de ani, Tevez s-a dus in Argentina la inceputul saptamanii si era asteptat miercuri la antrenament, insa nu a ajuns.

Presedintele Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti (PFA), Gordon Taylor, care l-a aparat pe jucator cand acesta a fost amendat de club, s-a declarat dezamagit de atitudinea acestuia.

"Sunt foarte dezamagit. El se expune unei sanctiuni, iar aceasta ar putea fi foarte severa. Acest baiat sapa o groapa tot mai adanca. Si ma ingrijoreaza ca nu stiu cum vom iesi din ea", a declarat Taylor.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images \ EPA

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri