Antena Căutare

The Sun: "Abramovici, de ce l-ai concediat pe Mourinho?"

Tabloidul englez The Sun il considera pe patronul rus, Roman Abramovici, principlul vinovat dupa eliminarea lui Chelsea din Liga Campionilor.

Mourinho si-a luat revansa perfecta pentru modul in care a fost concediat dupa ce castigase cinci trofee"


"Mourinho si-a luat revansa perfecta pentru modul in care a fost concediat dupa ce castigase cinci trofee. A avertizat ca s-ar putea intoarce ca adversar si s-o vaneze pe Chelsea. Dupa cum am putut observa, chiar asa s-a intamplat. Ne intrebam si acum, de ce a fost dat afara Mourinho de catre Abramovic", scrie The Sun.

"Uneori castigi pentru ca ai fost echipa mai buna, alteori invingi pentru ca ai fost echipa mai buna din primul pana in ultimul minut. Asta a fost echipa mea si sunt fericit pentru jucatorii mei si pentru fani. Inteleg frustrarea celor de la Chelsea, care au realizat ca au in fata o echipa mult mai buna", a declarat Jose Mourinho.


De partea cealalta antrenorul formatiei Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, simte ca i se clatina scaunul, asteptandu-se chiar la o demitere daca nu va castiga titlul in Anglia.

"Inter a triumfat pentru ca a pus o mare presiune asupra noastra la mijlocul terenului. Toti jucatorii nerazzurri s-au sacrificat, inclusiv Eto'o şi Pandev, care i-au blocat pe fundasii mei laterali. Marele meu regret e ca n-am stiut sa profitam in tur si sa mai inscriem. Voi avea o problema daca nu reusesc sa iau titlul", a declarat Carlo Ancelotti.

Inter Milano s-a calificat in sferturile Champions League dupa o dubla victorie (2-1 si 1-0), in fata de la Chelsea Londra.

John Terry a lovit un suporter cu masina... Trei stadioane din Romania pot gazdui partide din preliminariile CE 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x