Antena Căutare

Tiago Gomes scos la vanzare de Estrela Amadora

Loviti puternic de criza economica, oficialii clubului portughez Estrela Amadora incearca in aceste zile sa faca rost de bani pentru a le plati jucatorilor restantele din campionatul recent incheiat.

Conducatorii lusitani vor sa renunte la serviciile lui Fernando Alexandre si Tiago Gomes, pentru serviciile carora vor sa obtina 240.000 de euro.

"Banii pe care vrem sa ii obtinem pentru Tiago ne vor ajuta foarte mult. Avem nevoie de ei pentru a-i rasplati pe cei care ne-au ajutat in acest sezon. In ceea ce-l priveste pe Fernando Alexandre, se pare ca Sporting Braga este interesata", a dezvaluit pentru Record, presedintele Estrelei, Antonio Oliveira.

Tiago Gomes, 23 de ani, a fost unul dintre cei mai apreciati jucatori ai gruparii din Ghencea in retur, iar oficialii Stelei spun ca este primul jucator ofertat dupa terminarea campionatului: "Nu dam 600.000 de euro pe el, dar oferta pe care am facut-o este destul de mare. Vorbim zilnic cu Tiago si cu impresarii lui".

gsp.ro
Tempesta vrea locul I... CM 2010/ Coreea de Nord, a sasea echipa calificata la turneul final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x