Antena Căutare

Tibi Balan la Steaua

Gigi Becali a anuntat la emisiunea "Contraatac", de la GSP TV, ca l-a transferat pe jucatorul Sportului, Tibi Balan.

Patronul Sportului, Vasile Siman, a confirmat si el intelegerea: "E adevarat ca Tibi Balan va ajunge la Steaua. Asta se va intampla saptamana viitoare, el poate sa se antreneze cu ros-albastrii. Noi putem sa-l luam inapoi cand vrem de la Steaua".


"Tibi Balan se va antrena maine cu Steaua. Goga a fost o pista falsa, am vrut sa va induc in eroare. M-am inteles cu Siman si i-am zis ca daca il vand pe fotbalist, poate sa ia el toti banii, daca nu il vand, ramane la Steaua si asta e.

Nu poate juca deocamdata pentru noi. Trebuie sa fie declarat liber de Comisie, ori acest lucru nu se poate intampla decat saptamana viitoare. Oricum, nu va juca nici pentru Sportul impotriva Stelei.", a spus patronul stelist.

"El este jucatorul de care mai aveam nevoie, este un adevarat numar 10. De la mijloc in sus, el joaca toate posturile. L-am intrebat si pe Hagi si mi-a spus ca e un fotbalist foarte bun. Astept de la el sa lumineze jocul Stelei. Dan Petrescu a spus ca, dupa parerea lui, Balan e cel mai bun jucator din campionatul nostru", a mai spus Becali.

Tibi Balan joaca la Sportul din 2002, insa in ultimele sezoane a fost imprumutat la mai multe echipe din Liga 1: Poli Timisoara (2008), Unirea Urziceni (2008-2009) si Rapid (2010). Pentru Sportul a marcat 30 de goluri in 120 de meciuri si a bifat si sapte selectii la echipa nationala.

Are in palmares si un titlu de campion al Ligii 1, castigat cu Unirea Urziceni in 2009.

sursa: gsp

foto: Intact Images

​Cupa Mondiala: Norvegia - Romania 33-21/ Departe de asteptari... Cazul bricheta s-a mutat in America de Sud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x