Căutare Live

Tottenham invinge in deplasare, Arsenal, doar egal acasa

Trupa lui Redknapp a trecut de Norwich City cu 2-0 si s-a departat la 4 puncte de Chelsea, avand un meci mai putin disputat decat albastrii.

In ultimul meci pe 2011, dubla lui Bale le-a asigurat londonezilor de la Tottenham victoria in deplasarea de la Norwich City.

In aceeasi etapa, Swansea a remizat acasa cu Queens Park Rangers, 1-1, acelasi scor obtinandu-l si Wolverhampton in deplasarea de pe Emirates. Gervinho a deschis scorul pentru Arsenal, Fletcher a egalat pentru oaspeti.

Tottenham incheie anul pe 3, cu 38 de puncte dar un meci mai putin, cu 4 mai multe decat Chelsea. Arsena e pe 5, la o lungime in spatele londonezilor.

Scandalul meciurilor trucate din Italia: Buffon, Gattuso si Fabio Cannavaro, mentionati in discutiile dintre blatisti... EXCLUSIV! Vezi cum explica antrenorul lui Saint Etienne venirea lui Nicolita!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri