Antena Căutare

Trofeul Cupei Mondiale aduce inca un Trofeu la Bucuresti!

Praga, 10 decembrie 2010: Coca-Cola Romania si McCann PR primesc Trofeul European Excellence Awards pentru cea mai apreciata campanie de PR din regiune dezvoltata pentru Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA 2010

"Trofeul European Excellence Award este cea mai frumoasa surpriza a sfarsitului unui an plin de proiecte de succes prin care am oferit experiente unice consumatorilor nostri. Campania de comunicare dezvoltata pentru Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA 2010 a fost cu adevarat o desfasurare de forte, de idei, mesaje, pasiune si o puternica implicare a unei echipe foarte ambitioase care a gandit un plan detaliat pentru a aduce impreuna iubitorii de fotbal din Romania. Acest premiu este o recunoastere a energiei extraordinare pe care Coca-Cola o transmite fanilor sai prin evenimente grandioase si momente de neuitat", a declarat Miruna Raclaru, Director de Comunicare Coca-Cola Romania.

"Un element cheie al campaniei de comunicare a fost parteneriatul cu Gica Popescu, in calitate de Ambasador al Trofeului Cupei Mondiale FIFA in Romania. Implicarea si mesajele sale au cucerit publicul, impulsionandu-i pe foarte multi romani sa vina sa celebreze alaturi de noi bucuria si pasiunea pentru acest sport.", a declarat Lavinia Chican, Account Director McCann PR Romania.

„O clipa emotionanta! Sa te aflii la un pas de cel mai dorit Trofeu al Fotbalului Mondial, sa ii admiri stralucirea, dar sa nu il poti atinge. Sa stii ca sute de mii de fotbalisti performanti viseaza sa il castige. Iar tu, amator sau pasionat, esti ATAT de aproape.. este o clipa pe care o pretuiesti o viata! Aceasta clipa a fost in centrul campaniei de comunicare a Trofeului Cupei Mondiale in Romania, prezentat de Coca-Cola. Intr-un an in care lumea intreaga se concentra pe competitia mondiala, pe pronosticuri si dezbateri aprinse, noi am incercat sa indreptam atentia romanilor si sa le trezim interesul pentru simbolul real al Trofeului Cupei Mondiale FIFA.", spune Ludmila Tones, Account Manager McCann PR Romania.

European Excellence Awards onoreaza realizarile extraordinare are campaniilor de PR, la un nivel international. "Juriul a avut o misiune dificila de a desemna cea mai buna campanie dintr-o selectie a celor mai surprinzatoare proiecte de comunicare si PR. Numarul inscrierilor din acest an a insumat peste 1450 de aplicatii, din toata Europa, atat din partea agentiilor deja recunoscute cat si din partea unor noi dar ambitiosi practicieni.", a declarat Marc-Oliver Voigt, Presedinte al Juriului European Excellence Awards.

Excelenta in PR a fost celebrata cu stil intr-un palat incarcat de istorie, Žofín Palace din Praga, reunind in cadrul unui eveniment memorabil cei mai buni specialisti in domeniul comunicarii din Europa.

Despre Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA in Romania
In perioada 6-8 aprilie 2010, Coca-Cola a oferit fanilor romani ai fotbalului si mai ales celor ai Cupei Mondiale FIFA posibilitatea de a trai pe viu emotia si spectacolul grandios al marilor evenimente fotbalistice, dar si ocazia unica de a se afla atat de aproape de Cupa autentica FIFA. Turneul Cupei Mondiale FIFA 2010, prezentat de Coca-Cola, a cuprins in total 86 de tari de pe cinci continente.

Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi, sportivii anului la FR de Kaiac-Canoe... Inca o tragedie in fotbal! Un jucator nigerian de 21 de ani a decedat pe teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x