Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! A fost anunțat stadionul derby-ului Steaua - Rapid, meci decisiv din playoff-ul Ligii a 4-a. Se anunță o atmosferă incendiară

CSA Steaua București și Academia Rapid, două echipe din Liga a 4-a cu susținere uriașă, încheie sezonul competițional din Liga a 4-a, cu o încleștare extrem de tensionată. Cele două mari rivale își dispută accesul în barajul de promovare în Liga a 3-a. Astăzi, AMFB a anunțat locul de disputare al acestui meci.

Meciul decisiv pentru locul în în play-off-ul Ligii a 4-a, dintre Steaua și Academia Rapid, se va juca, așa cum era de așteptat, pe Arena Națională, anunță gsp.ro. Anunțul oficial a fost făcut astăzi, în cadrul unei ședințe ce a avut loc la sediul AMFB.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ultimul meci dintre cele două, disputat pe 14 aprilie în sezonul regulat, s-au înregistrat numeroase violențe. Jandarmii prezenţi la eveniment au fost nevoiţi să intervină pentru a menţine ordinea după ce mai mulţi suporteri au aruncat cu scaune şi alte obiecte spre teren.

Pe teren, Rapid a fost net superioară. Academia a câștigat cu 3-1, la finele unui meci în care elevii lui Constantin Schumacher şi-au arătat superioritatea din toate punctele de vedere. Au fost aproape 37.000 de oameni în tribune.

Steaua şi Rapid, alături de Dinamo şi AS Tricolor, dispută play-off-ul Ligii 4. Iată clasamentul după primele două etape:

1. Academia Rapid 9 puncte
2. CSA Steaua 6 puncte
3. FC Dinamo 1 punct
4. AS Tricolor 1 punct

Câștigătoarea play-off-ului va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3-a cu învingătoarea din județul Giurgiu.

Juventus București - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Loturile echipelor din Grupa H: Polonia, Senegal, Columbia și Japonia + progra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x