Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Ce s-a întâmplat în procesul în care CSA Steaua îi cere despăgubiri de 37 de milioane de euro lui Gigi Becali

Războiul FCSB/Gigi Becali vs. CSA Steaua/Florin Talpan a ajuns astăzi la cel mai fierbinte punct. Magistraţii Tribunalului București sunt așteptați să se pronunțe în procesul în care CSA Steaua îi cere despăgubiri de aproximativ 37 de milioane de euro lui Gigi Becali ca urmare a celor zece ani în care omul de afaceri s-a folosit ilegal, susţine Florin Talpan, de marca ”Steaua”.

Conform ultimelor informații, se pare că verdictul se amână. Gigi Becali a dezvăluit pentru gsp.ro că rezultatul înfățisării de astăzi din procesul intentat de Clubul Sportiv al Armatei se amână pentru luna mai.

Tot pentru sursa citată, Gigi Becali a dezvăluit și suma pe care trebuie să o achite celor de la CSA Steaua.

”Nu se ia nicio decizie. S-a amânat deja, cred că se va da peste 3 ani o decizie. Decizia de la Tribunal este amânată pentru mai. Se va face o expertiză, iar dacă o să le dea vreun prejudiciu, le va da maxim 20.000 sau 30.000 de euro. Am dus instanței un tabel cu câți bani au cesionat ei marca în aștia 3 ani de când o au. În primul an au făcut 12 euro, în al doilea an 10.000 și în al 3-lea an 8000. Deci ei în 3 ani au 18.012 euro. Ăsta e prejudiciul.

Atâta au produs ei în 3 ani. Expertiza contabilă va decide prejudiciul, nu ce vor ei. Nu costă nici societatea mea, patrimoniul meu, 37 de milioane așa cum zic ei. Ei trebuie să arate că din cauza mea au pierdut 37 de milioane, că i-am oprit eu.”

Gigi Becali are un ”palmares” negativ în lupta cu juristul CSA, Florin Talpan. Până acum, CSA Steaua a câştigat toate procesele contra lui George Becali şi FC FCSB. Cele mai importante sentinţe au fost cea a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pronunţată în decembrie 2014, care a anulat marca Steaua înregistrată de George Becali, apoi cea a Curţii de Apel Bucureşti, din decembrie 2016, prin care lui George Becali i se interzicea să mai folosească, pentru clubul său, numele Steaua.

Cutremur în Premier League ? Cel mai bun fotbalist din 2016 și-a anunțat retragerea la doar 27 de ani. Mesajul postat pe... Decizie radicală luată de Gigi Becali la FCSB: un titular al roș-albaștrilor pleacă de la echipă. Un alt jucător s-a ”sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x