Un bucureștean a câștigat 370.000 de lei într-o singură zi! În câteva ore i s-a schimbat viața!

Ziua de 13 aprilie 2019 s-a dovedit a fi cea mai norocoasă din viața unui bucureștean, care a reușit să câștige o sumă fabuloasă în doar câteva ore. În weekendul trecut, în contul bărbatului au intrat 370.000 de lei

Ziua de 13 aprilie 2019 s-a dovedit a fi cea mai norocoasă din viața unui bucureștean, care a reușit să câștige o sumă fabuloasă în doar câteva ore. În weekendul trecut, în contul bărbatului au intrat 370.000 de lei.

Totul a fost posibil datorită inspirației de care omul a dat dovadă. 120 de lei investiți într-un bilet de pariuri sportive și totul a devenit mai roz pentru împătimitul jucător. După câteva ore în care a gândit atent un tichet, câștigătorul a întocmit o listă cu 21 de evenimente sportive, pe care le-a ghicit fără să facă vreo greșeală.

Emoțiile bucureșteanului s-au risipit cu 10 minute înainte de fluierul final al confruntării dintre Feyenoord Rotterdam și Heracles, din Eredivisie, prima ligă de fotbal din Olanda. Atunci, Steven Berghuis a transformat penalty-ul acordat gazdelor, marcând cel de-al treilea gol al duelului încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea celor din Rotterdam. Românul jucase pe bilet că în respectivul meci se vor înscrie cel puțin 3 goluri, ceea ce s-a și întâmplat.

Astfel, biletul jucat i-a adus 370.000 de lei sau 80.000 de euro, sumă la care jucătorul nici măcar nu visase.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri