Antena Căutare

Un fost jucator de la FC Brasov dezvaluie: "Razvan ne-a dat bani din buzunarul propriu"

Crescut de CSS Brasovia, trecut pe la FC Brasov, acum in lotul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, jucatorul in varsta de 30 de ani, Marian Constantinescu, a dezvaluit cum fostul sau antrenor, Razvan Lucescu, a platit primele pentru un meci, din buzunarul propriu.

"Eram in cantonament, afara. Duminica era ziua noastra libera, dar a aparut un «amical» cu o echipa oarecare. Razvan ne-a intrebat daca vrem sa jucam, ca vom primi 200 sau 300 de euro de om de la echipa respectiva. Ne-a specificat ca e alegerea noastra. Am jucat, insa dupa meci, surpriza: nu au mai venit banii promisi. Vazand asta, Razvan s-a dus cu cardul lui la bancomat, a scos banii ce ar fi trebuit sa-i primim si ni i-a dat de la el", a declarat Constantinescu.

Mijlocasul Ceahlaului a mai evoluat pentru Metrom Brasov, Juventus Bucuresti, Poli Timisoara, Gloria Bistrita, Jiul Petrosani, FC Brasov, International Curtea de Arges si CS Otopeni.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Mititelu: "Fara despagubirile de la FRF, eu nu pot sa fac echipa!"... Tevez a lispit din nou de la antrenamentele lui City...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x