Antena Căutare

UPDATE! Mihaita Nesu isi poate misca si piciorul drept

Fotbalistul Mihai Nesu si-a miscat aseara mana dreapta, iar astazi medicii au declarat ca fotbalistul isi simte si piciorul drept. Potrivit jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, in timp ce fanii ii scandau numele, fotbalistul a fluturat un tricolor inscriptionat cu numele sau.

UPDATE!


"Faptul ca a inceput sa-si simta usor partea dreapta este cu siguranta o imbunatatire a situatiei sale", a declarat vineri doctorul echipei Utrecht, Frank van Hellemondt.

Mihai Nesu isi simte jumatate din trunchi si doctorii pregatesc transferul sau la o alta clinica din Utrecht pentru a incepe dificilul proces al recuperarii.







In urma cu 25 de zile, Mihai Nesu a suferit o accidentare stupida la un antrenament al echipei olandeze Utrecht, la care evolueaza. Coechipierul sau, Alje Schut, a cazut atunci peste el, romanul fracturindu-si o vertebra in zona gatului. Mihai a fost operat pe 11 mai. Nesu a fost transferat in 2008 de la Steaua, la echipa olandeza, Utrecht. Acolo a fost declarat "cel mai bun fundas stinga din Olanda", in 2008.

Preliminarii EURO 2012: Franta, doar remiza cu Belarus. Liechtenstein, victorie incredibila. Vezi rezultatele inregistra... FRF le-a propus oficial lui Gheorghe Hagi si Anghel Iordanescu sa preia echipa nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x