Antena Căutare

Verdict in Cazul Cozma: Inchisoare pe viata pentru R.Sandor si N.Gyozo

Judecatoria Veszprem a anuntat, astazi, verdictul in Procesul Cozma: Raffael Sandor si Nemeth Gyozo au primit pedeapsa cu inchisoare pe viata, in timp ce Sztojka Ivan, 20 de ani inchisoare, fara drept de eliberare mai devreme de 15 ani.

UPDATE 12.45:


UPDATE 12.00:


"Acum doi ani si patru luni am spus ca am incredere in justitia maghiara. Se pare ca am avut dreptate, nu-mi pare rau de ce am spus. O sa fie recurs probabil, dar pina la urma asa va ramine. Este o sentinta corecta pentru ei. Pentru mine nu mai conteaza, eu nu-mi mai vad copilul", a declarat acesta la Realitatea tv.


UPDATE 10.45:






"Nu astept nimic bun de la ziua de astazi cand va fi anuntat verdictul. Acest caz a devenit unul politic. Oamenii influenti sunt in spatele procurorilor si solicita pedepse maxime pentru noi. Vor sa fim exemple, ca sa vada toata Europa ce corecta e justitia din Ungaria. Avand in vedere ca suntem la Judecatoria Veszprem si victimele au fost handbalisti ai orasului, soarta noastra pare pecetluita. Presiunea este uriasa pe judecatori
A fost o bataie obisnuita de discoteca. Mai grav este ca cineva a murit, si acel cineva era un sportiv. Daca muream eu, aparea o stire de trei randuri in ziar. Moartea lui Cozma tine capul de afis al televiziunilor si ziarelor din Ungaria de mai bine de doi ani.

Nu au gasit arma crimei. Nu au gasit macar un martor care sa spuna ca a vazut un cutit la unul dintre noi. Nu au gasit un martor care sa spuna ca eu l-am injunghiat pe Cozma. Astfel, au decis ca toti trei, Sztojka, Gyozo si cu mine, ne facem vinovati pentru moartea lui Cozma si ranirea lui Pesic si Sesum. Acest lucru nu este adevarat. Eu l-am injunghiat pe Cozma, doar eu trebuie sa platesc pentru asta. Gyozo era cu spatele, iar Sztojka nici macar nu era pe strada. La fel, Gyozo trebuie sa raspunda pentru ce i s-a intamplat lui Pesic, nu eu si nici Sztojka.

Am recunoscut ce am facut, dar procurorii nu au schimbat nimic, solicita in continuare sa fie pedepsiti alti doi oameni nevinovati pentru moartea lui Cozma. Eu n-am avut legatura cu Pesic, din contra, el ar trebui sa raspunda in fata legii fiindca a spart o sticla in capul meu si m-a umplut de sange. In depozitia sa, el recunoaste asta in scris. Procurorii n-au prezentat asta in proces, iar cand au fost chestionati despre eveniment au rastalmacit cuvintele sale si au spus ca m-a lovit cu sticla fiindca aveam un cutit in mana. Complet fals. Cutitul l-am scos dupa aceea.

E clar, ca suntem dezavantajati fiindca suntem tigani. Acum cativa ani, fotbalistul Simon Tibor a fost omorat in bataie de un politist, intr-o discoteca. Politistul a scapat cu o pedeapsa de trei ani de inchisoare, mie, fiindca sunt tigan, mi se cere sa fiu inchis pe viata. Sunt pregatit sa imi petrec restul zilelor dupa gratii. Daca voi primi o asemenea pedeapsa, voi putea fi eliberat doar dupa 30 de ani"


Jurnalul


FRF a modificat regulamentul de licentiere. Cluburile se vor putea adresa la TAS... FC Santos a castigat Copa Libertadores pentru prima oara din 1963...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x