Antena Căutare

Vezi echipa de start a Frantei pentru meciul cu Romania!

Daca Piturca declara ieri ca i-a pregatit cateva surprize omologului sau de pe banca francezilor (referindu-se la Nicolita, Sapunaru si Bourceanu), se pare ca si Laurent Blanc incearca sa-si surprinda adversarul.

La conferinta de presa desfasurata ieri la sediul FRF, Laurent Blanc a incercat sa induca ziaristii in eroare, sustinand ca Sagna, Evra si Carrasso sunt accidentati. Din cate se pare, primii doi vor fi titulari pe benzile defensivei, iar indisponibilitatea portarului de pe Chaban Delmas nu este atat de importanta, atat timp cat prima optiune e, de cel putin 2 ani, Hugo Lloris.

Super specialistii nostri in tactica anticipau un compartiment median francez format din 5 jucatori: M'Villa si Alou Diarra la inchidere, Ribery si Malouda pe benzi, iar Nasri in spatele lui Benzema.

Pe National Arena, lucrurile nu vor sta deloc asa. Blanc ii va titulariza la mijloc pe Marvin Martin si Johan Cabaye in fata unui singur inchizator: M'Villa. Daca Martin e un cvasinecunoscut pentru oamenii de fotbal de la noi, despre Cabaye ar putea sa dea detalii Adrian Porumboiu, Lille (fosta lui echipa) jucand anul trecut cu FC Vaslui. In atac, Benzema va fi ajutat de Ribery si de Valbuena (nu de Malouda).

Iata cum va arata primul 11 al Frantei in intalnirea cu Romania:
Lloris, Sagna, Rami, Abidal, Evra - M Villa, Martin, Cabaye - Valbuena, Benzema, Ribery

foto: beautifulgear.com

Pentru ca Sagna se pronunta altfel decat Neagoie / Romania - Franta 0-0... Boloni crede ca Romania va castiga partida cu Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x