Antena Căutare

Victor Piturca, la un pas de a prelua Universitatea Craiova

Victor Piturca este noul antrenor al Universitatii Craiova. Cel putin asta sustine patronul oltenilor. "Isi face singur contractul si poate cere ce vrea", spune Adrian Mititelu.

"As vrea sa ma retrag, sa am si eu liniste, sa conduca Piturca clubul, sa fie manager general. Eu si copiii mei vom ramane doar actionari. Nu m-am gandit ca Piturca vrea sa isi ia revansa pentru ce i s-a intamplat la Steaua. Piti a zis ca un titlu cu Craiova face cat zece cu Steaua! Craiova este bomba atomica in momentul cand are echipa! Nici o echipa din Romania nu are fanatismul Universitatii.


Daca nu reuseste Piti, nu mai reuseste nimeni. Nu poate sa ma refuze, nu am nici o emotie. Poate sa ceara ce garantii vrea el! Lotul are nevoie de imbunatatiri. Poate fi un moment istoric pentru Universitatea Craiova"
, a spus Mititelu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Victor Piturca a mai antrenat pe Universitatea Craiova o singura data, in sezonul 1994/1995, inlocuindu-l atunci tot pe Aurel Ticleanu.

FC Brasov - Unirea Urziceni 1-1/ Vicecampionii nu-si mai revin... Emisiune de fotbal, folosita pentru a trimite mesaje codificate mafiotilor italieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x