Antena Căutare

VIDEO! Dinamo - Pandurii Tg Jiu 2-2/ Vlad Munteanu trimite "victoria" peste poarta

Dinamo si Pandurii Tg Jiu au terminat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci contand pentru etapa a XX-a din Liga 1. Partida din Stefan cel Mare a fost una foarte spectaculoasa, cainii ratand victoria pe final dupa ce Vlad Munteanu a irosit o lovitura de la 11 metri.






Cei care au inscris au fost oaspetii. In urma unui corner gorjenii au pornit pe un contraatac, iar Apostu care plecat din pozitie regulamentara a restabilit egalitatea cu un sut pe jos.

Dupa pauza dinamovistii au trecut din nou in avantaj, in minutul 58, dupa reusita lui Torje din centrul careului. Cainii au primit insa lovitura in minutul 88. Balgradean a iesit tarziu la o minge si l-a agatat in suprafata de pedeapsa pe Voiculet. Acelasi jucator a transformat imparabil lovitura de la 11 metri si a restabilit egalitatea.

Alb-rosii puteau trece din nou la conducere dupa numai trei minute, tot printr-o lovitura de pedeapsa, insa Vlad Munteanu a sutat inexplicabil de mult peste poarta. Gazdele s-au napustit in atac, dar nu au reusit sa inscrie decat un gol care a fost anulat pentru fault in atac.

Dinamo rateaza oportunitatea de a urca pentru moment pe podium si ramane pe locul 5, in timp ce Pandurii continua sa se afle pe antepenultima pozitie, cu numai 19 puncte.

Au evoluat echipele:

Dinamo:

Pandurii:


Arbitrii:
Ad. Comanescu - D. Hulubei, St. Slabu. Obs. Dan Petrescu.


VEZI AICI liveVIDEO CELE MAI IMPORTANTE FAZE:

GOOOL Dinamo 1-0, min 3: Alexe deschide scorul cu un sut din cinci metri dupa o pasa venita de la Danciulescu



min 10:



min 18:



min 28:



min 29:


GOOOL Pandurii 1-1, min 41: Apostu scapa pe contraatac de la limita ofsaidului si il executa cu un sut pe jos pe Balgradean





REPRIZA A 2-A

min 52:




min 53:



GOOOL Dinamo 2-1, min 58: Gabriel Torje preia o minge centrata de Alexe, isi pune balonul pe dreptul si din centrul careului trimite elegant in plasa



GOOOL Pandurii 2-2, min 84: Voiculet restabileste egalitatea dupa ce executa impecabil o lovitura de la 11m. Balgradean iese tarziu la minge si-l ia pe Voiculet de picioare in careu.

min 88: Dinamo rateaza o lovitura de la 11 metri! Vlad Munteanu trimite incredibil la cativa metri peste poarta.

Cupa Davis: Nalbandian l-a invins pe Ungur. Argentina - Romania 1-0... Jose Mourinho la un pas sa fie injunghiat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x