Antena Căutare

VIDEO! Primul scandal pe National Arena: Jandarmii au dat cu lacrimogene si au evacuat peluza

Stadionul National Arena a inregistrat, azi-noapte, o premiera negativa: prima confruntare intre suporteri si jandarmi. Chiar daca nu a fost vorba decat de un meci amical, situatia a devenit tensionata in tribune in momentul in care suporterii au inceput sa scandeze impotriva conducerii federatiei.

Problemele au aparut la Peluza Sud a Arenei Nationale, in minutul 60 al meciului Romania - Urguay. Un grup de suporteri a afisat un banner pe care scria "FRF=RMGC", aceeasi mizerie". Dupa ce stewarzii n-au reusit sa faca ordine, a venit randul jandarmilor sa intervina in forta.

Jandarmii au folosit bastoanele si gazul lacrimogen, iar mai multe persoane, inclusiv femei si pensionari au cazut victime.
Ca sa scape suporterii s-au retras catre culoarele stadionului si in alte zone ale peluzei. Tot haosul nu a durat decat cinci minute, iar pana la finalul meciului, intreaga peluza a fost evacuata.

Vizat de huiduieli, Dumitru Dragomir, Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a felicitat interventia jandarmilor.

VIDEO! Mircea Badea: "Credeam ca Piturca le interzice jucatorilor sa dea gol"... Olanda invinge in Anglia, Germania pierde acasa cu Franta. Vezi rezultatele din amicale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x