Antena Căutare

VIDEO! Rafael Nadal a cazut sub masa din cauza crampelor, in timpul unei conferinte de presa la US Open

Momente de panica la conferinta de presa de la finalul meciului dintre Rafael Nadal si David Nalbandian din turul 3 al US Open. Ibericul s-a calificat in optimile de finala in urma victoriei cu 7-6, 6-1, 7-5, dar, in timp ce se pregatea sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, s-a prabusit la podea din cauza crampelor musculare.


"A fost vorba doar de niste crampe musculare, atata tot. Am simtit durerea atat in fata, cat si si spatele piciorului, tocmai de aceea a fost atat de chinuitor pentru mine. Luni ma voi antrena normal. Au fost doar niste crampe. Se putea intampla oriunde , dar s-a intamplat in sala in care a avut loc conferinta de presa. In orice alta parte, incidentul ar fi trecut neobservat", a declarat Nadal, care in turul 4 va juca impotriva luxemburghezului Gilles Muller.

Spaniolul a tinut sa-si linisteasca si fanii, postand pe contul sau de Twitter un mesaj in care multumeste pentru sprijin si da asigurari ca se simte bine, alaturi de video de cateva secunde: „Am avut niste crampe, dar sunt in regula. Acum ma aflu in camera de hotel, unde ma odihnesc si ma recuperez".



Campionul din 2009, argentinianul Juan Martin Del Potro, a fost eliminat dupa un meci de patru seturi de francezul Gilles Simon, cap de serie numarul 12, care s-a impus cu 4-6, 7-6, 6-2, 7-6. Simon il va intalni in optimi pe americanul John Isner, invingator cu 7-6, 6-4, 6-4 in fata compatriotului sau Alex Bogomolov jr.

David Ferrer a avut nevoie de mai putin de doua ore pentru a trece de germanul Florian Mayer (6-1, 6-2, 7-6), urmand sa se lupte pentru un loc in sferturi cu Andy Roddick, care l-a eliminat pe Julien Benneteau dupa o victorie in trei seturi, 6-1, 6-4, 7-5. Un alt reprezentant al gazdelor, Donald Young, a obtinut calificarea in optimi, invingandu-l pe argentinianul Juan Ignacio Chela, 7-5, 6-4, 6-3.

Perechea Tecau si Lindstedt s-a calificat in "sferturile" turneului de la US Open... Pentru ca Sagna se pronunta altfel decat Neagoie / Romania - Franta 0-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x