Antena Căutare

VIDEO Spania - Portugalia 1-0/ Ibericii merg in "sferturi"

Spania si-a luat revansa dupa eliminarea de la Euro 2004, in fata Portugaliei, scor 1-0, si se califica astfel in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Singurul gol al meciului a fost inscris de David Villa, in minutul 63.



VEZI AICI REZUMATUL VIDEO


Astfel s-a nascut prima ocazie a portughezilor. Tiago a sutat periculos de la 25 de metri, Casillas a respins pe spate si a trebuit sa se bata, apoi, pentru minge cu Hugo Almeida. Cristiano Ronaldo i-a dat si el emotii in minutul 28 colegului sau de la Real Madrid cu un sut de la 30 de metri, dar scorul pauzei a fost 0-0.

Situatia a fost foarte frustranta in primele minute ale reprizei a doua pentru spanioli, care nu au reusit sa se afirme deloc in atac. Mai mult, puteau chiar primi gol in minutul 51, la o faza la care mingea deviata de Puyol a trecut la o palma de bara.

Jocul campionilor europeni s-a schimbat mult in bine dupa introducerea in teren a bascului Llorente in locul lui Torres. Jucatorul lui Bilbao l-a testat mai intai pe Eduardo, iar Villa a trimis si el pe langa bara. "El Guaje" Villa profitat in minutul 63 de presiunea la poarta portugheza si a deschis scorul din unghi, dupa ce Simao Sabrosa l-a pierdut din marcaj.

Presiunea s-a mentinut la poarta lui Eduardo si dupa acest gol, iar David Villa a trecut de mai multe ori pe langa cel de-al doilea sau gol al meciului, dar a fost oprit de goalkeeperul de la Sporting Braga. Lusitanii nu au putut schimba nimic pana la final, iar rezultatul de 1-0 califica Spania in sferturile de finala. Faptul ca vor intalni Paraguay le da ibericilor o sansa imensa de a se califica in semifinale, unde ar intalni Germania sau Argentina.

Prima zi a cursei Red Bull Romaniacs a dat batai de cap concurentilor... Horia Tecau, calificat in semifinalele de dublu de la Wimbledon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x