Antena Căutare

VIDEO: Ușor, barosane, să nu te muște de picior! Prestație TERIBILĂ pentru noul jucător al lui Real Madrid

Real Madrid n-a mai adus în această vară ”galactici” și s-a mulțumit să transfere câțiva pământeni în zona de apărare. Unul dintre ei, tovarășul Theo Hernandez, e chinuit teribil de ”coțofană”, după câte am văzut la prezentarea oficială.

Fundașul de 19 primăveri s-a pierdut în fața celor aproape 10.000 de oameni care au venit pe Bernabeu pentru a-l vedea, iar atunci când a încercat câteva ”picurele” a fost un adevărat coșmar.

Mingea nu l-a ascultat deloc și doar un stop aproximativ, după o lumânare de SOS, l-a mai salvat. Hai, așa, pune mâna la emblemă și salută, ușor, din braț. Că e mult mai ușor!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FOTO: Fanii au înnebunit când au văzut tricourile! Cum arată al treilea rând de echipament al lui Juventus: ”E oribil”... FCSB a renunțat la încă un jucător! Acord de împrumut cu ACS Poli Timișoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x