Căutare Live

VIDEO! Vasile Siman: "Teo Craciunescu si-a batut joc de noi"

Sportul a pierdut in fata Rapidului, 0-2, iar patronul "studentilor", Vasile Siman, acuza arbitrajul lui Teo Craciunescu. Siman spune ca nu e intamplator ca Rapid e favorizata des de arbitri, iar Sportul are mereu "ghinion" la acest capitol.

"Contest arbitrajul, ne-a defavorizat total. Au fost greseli bazate pe intimidare. Anumite lucruri nu se vor schimba niciodata, trebuie ajutate niste echipe. La alte meciuri au fost arbitri buni, noua ni l-a dat pe Teo Craciunescu.

Sistematic ne batjocoresc arbitrii, altfel nu ne pot bate si se fac astfel de lucruri. Pe Zotta cred ca l-a adus Copos pentru ca se pricepe la contabilitate. E un bun manager. Daca e Zotta presedinte, va dati seama ce se intampla. De ce credeti ca pun un fost arbitru pe postul de presedinte?", a spus Siman la Premium Liga, pe GSP TV.Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Leonardo, in pericol sa fie demis de la PSG... Rapid - Sportul 2-0 / Giulestenii la 2 puncte de Dinamo...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri