Antena Căutare

Wesley a devenit cel mai bun marcator străin din Liga 1! L-a detronat pe Demollari

Atacantul Vasluiului, Wesley Lopes da Silva, a intrat în istoria Ligii 1 în meciul împotriva Mioveniului, depăşindu-l la numărul de goluri înscrise pe Sulejman Demollari.

În minutul 8 al întâlnirii cu argeşenii, Wesley a profitat de pasa lui Lucian Sânmărtean şi, nemarcat, a împins cu capul mingea în poarta lui Hăisan, fiind a 37-a reuşită pentru stranierul galben-verde. Jucătorul ofensiv nu s-a oprit aici şi şi-a mai trecut de două ori numele pe tabela de marcaj.

Albanezul Sulejman Demollari a evoluat în Ştefan cel Mare timp de 4 sezoane (1991-1995), timp în care a jucat 100 de meciuri şi a dat 36 de goluri. În vârstă de 30 de ani, Wesley i-a doborât recordul dinamovistului după doar două sezoane petrecute în România.

Venit în România în februarie 2009, după ce Vaslui a plătit celor de la Leixoes 1,5 milioane de euro, brazilianul a înscris în primul său tur de campionat 7 goluri, având ca în sezonul următor să marcheze cu 5 goluri mai mult. Anul trecut şi-a trecut în cont 14 goluri, iar în acest început de campionat a punctat de 7 ori.

2 milioane de euro este suma de transfer a brazilianului, conform site-ului specializat transfermarkt.

Alpinistul Serghei Cherezov a murit incercand sa escaladeze varful Thulagi... VIDEO! Henry l-a batut pe Beckham...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x