Antena Căutare

Wesley avertizeaza: "Echipa e obosita"

Dupa victoria categorica cu Vointa Livezile, scor 8-0, din "saisprezecimile" Cupei Romaniei, elevii lui Viorel Hizo vor sa ramana cu picioarele pe pamant. Brazilianul Wesley Lopes spune ca el si colegii sai resimt oboseala mai ales ca echipa sa lupta pe trei fronturi: Liga 1, Europa League si Cupa Romaniei.

"Avem jucatori valorosi si am evoluat bine, dar nu se poate vorbi de tiki-taka. Ne-am vazut de joc si a iesit bine. A fost un simplu meci, de antrenament, pe care l-am castigat fara probleme. E normal sa dam mai multe goluri unei echipe precum Livezile, dar mai avem mult pana sa ajungem in finala. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa tratam cu maxima seriozitate fiecare meci. E bine ca am putut sa ne relaxam, fiindca echipa e obosita", a spus brazilianul Wesley Lopes.

Capitanul moldovenilor vrea o victorie in Liga 1, impotriva celor de la Vointa Sibiu, si spera sa mai stranga puncte la meciul cu FC Zurich, din grupa D a Europa League. "Suntem cu gandul la meciul cu Vointa Sibiu pe care vrem sa-l castigam. Apoi ne asteapta o partida foarte grea cu Zurich. Jucam din trei in trei zile, echipa e obosita, iar acest lucru se observa", a comentat Wesley.

Pana acum trupa pregatita de Viorel Hizo a jucat 13 meciuri oficiale: 7 partide in Liga 1, "dubla" cu Twente din turul trei preliminar al Champions League, "dubla" cu Sparta Praga din play-off-ul Europa League, un meci in grupa D a Europa League, cu Lazio, si meciul din Cupa Romaniei cu Vointa Livezile.

Din cauza accidentarilor si a interdictiei la transferuri, "galben-verzii" au fost obligati sa joace pana la confruntarea din Cupa aproape cu aceeasi echipa.

Sursa: gsp

Foto: gsp

Noii actionari de la UTA doresc promovarea echipei in cel mai scurt timp... Horia Tecau si Robert Lindstedt, eliminati in sferturile BRD Nastase-Tiriac Trophy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x