Antena Căutare

Un medic, în centrul unui scandal după ce a lăsat însărcinate zeci de femei! Bărbatul și-a folosit propriul material seminal pentru a le insemina

Un medic din Canada a lăsat mai multe femei însărcinate, fără ca acestea să fie informate. Acum, însă, după un proces ce a durat mai bine de trei ani, el a rămas fără licență. Se pare că bărbatul își folosea propriul material seminal pentru a insemina zeci de femei, fără ca ele știe. 

Un medic din Canada a lăsat mai multe femei însărcinate, fără ca acestea să fie informate. Acum, însă, după un proces ce a durat mai bine de trei ani, el a rămas fără licență. Se pare că bărbatul își folosea propriul material seminal pentru a insemina zeci de femei, fără ca ele știe.

Normam Barwin, specialist în fertilitate, acum în vârstă de 80 de ani, a fost acuzat, în 2016, că și-a folosit propriul material seminal ori de natură necunoscută pentru a insemina zeci de femei. Mai exact, acesta a fost acuzat că între 50 și 100 de copii au fost concepuți după ce mamele lor au primit materialul seminal greșit de la medicul Barwin și că 11 dintre aceștia aveau același ADN cu medicul canadian, potrivit BBC.

Citește și: Din arestul preventiv, în platoul Acces Direct! Medicul fals Matteo Politi, explicație uluitoare despre cazul unei paciente mutilate: „Am avut o complicație”

Procesul împotriva medicului a fost demarat după ce două tinere au descoperit, în urma testelor, că tații lor nu sunt părinții lor biologici.

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că medicul, care era angajat la două clinici de specialitate din Ontario, Canada, și-a folosit propriul material seminal ori pe cel al altor bărbați pentru a insemina zeci de femei.

Steven Bodley, de la Colegiul Medicilor, a declarat că este regretabil faptul că singura sancțiune ce se poate impune împotriva doctorului este anularea licenței acestuia, care oricum a ieșit la pensie și nu mai profesa din 2014.

Citește și: Un medic recalcitrant este acuzat că ar fi comis o faptă gravă: ”S-a năpustit asupra mea. M-a lovit peste cap”

“El a trădat încrederea pacienților și, prin acțiunile sale a afectat profund numeroși oameni și familiile lor și a cauzat pagube iremediabile pentru multe generații de acum înainte”, a declarat Steven Bodley.

Cercetările efectuate de oamenii legii au confirmat 13 cazuri în care medicul a folosit fie materialul greșit, fie propriu pentru a-și insemina pacientele.

„Nomen est omen” - Poți influența soarta copilului tău! Iată ce nume a-i putea să-i pui!... Copil abandonat într-o pungă de plastic la doar o oră de la naștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x