Antena Căutare

Alertă ANM! Prognoza meteo pentru începutul lunii aprilie. Meteorologii nu au vești bune pentru săptămânile ce urmează

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 15 martie - 12 aprilie martie 2021. Administraţia Naţională de Meteorologie anunță o altă săptămână de vreme rea, ninsoare, frig și ploi.

Prognoza meteo
Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie | shutterstock

Pentru următoarele săptămâni, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Vremea rece nu ne părăsește prea curând, astfel că spre sfârșitul lunii martie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, la fel și pentru începutul lunii aprilie.

Citește și: Vremea 13 martie 2021. Meteorologii anunță ploi în toată țara

Mai mult, săptămâna viitoare, vom avea vreme friguroasă în toată ţara cu ninsori la munte și ploi pe arii extinse în majoritatea zonelor.

Vremea pentru următoarele patru săptămâni. Ce ne așteaptă la sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie

Potrivit prognozei ANM pentru intervalul 15 martie - 12 aprilie martie 2021, prima săptămână din interval aduce frig și precipitaţii în toată țara, ninsori și vreme rea.

Citește și: Alertă ANM! România este împărțită între primăvară și iarnă. Unde se vor înregistra cele mai scăzute și cele mai mari temperaturi

Prognoza meteo pentru Săptămâna 15 - 23 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile vestice și în zona montană aferentă. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în regiunile sud-estice.

Prognoza meteo pentru Săptămâna 23 - 29 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice.

Prognoza meteo pentru Săptămâna 29 martie - 5 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citește și: Alertă ANM! Cod Galben de vreme deosebit de rece. Meteorologii anunţă depuneri de polei şi precipitații

Prognoza meteo pentru Săptămâna 5 - 12 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Alertă ANM! Cod Galben de vreme deosebit de rece. Meteorologii anunţă depuneri de polei şi precipitații... Prognoza meteo 13 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x