Antena Căutare

Avertizare meteo! Ceață densă și vizibilitate redusă pe alocuri, sub 50 de metri. Vezi zonele vizate

Avertizare de ceață, marți dimineața, emisă de meteorologi. Va fi cod galben și vizibilitatea redusă, sub 200 metri în mai multe județe din Ardeal, Muntenia și Dobrogea.Pe alocuri vizibilitatatea poate scădea sub 50 metri.

Până la ora 11, Agenția Națională de Meteorologie face avertizare de ceață pentru juidețul Cluj, unde ceața va persista pe arii extinse, iar vizibilitatea va fi redusă, pe alocuri până sub 50 metri, scrie Agerpres.

Fenomene similare, se vor înregistra în zona joasă a judeţelor Gorj şi Vâlcea tot până la ora 11, conform meteorologilor, scrie aceeași sursă.

În judeţele Constanţa, Tulcea, zona joasă a judeţului Timiş, în judeţul Ialomiţa, Argeș, ceața va persista până la ora 10.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM, conform sursei precizate.

Iarna se întoarce în România! Unde sunt anunțate lapoviță și ninsori, în următoarele zile... Cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori, în 26 de judeţe, de marţi seară, până miercuri la ora 18.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x