Antena Căutare

Ciclon polar pătrunde în România! Prognoza ANM: Se instalează iarna! Val de frig în toată țara

 A venit iarna pe Transalpina, astăzi. A nins a doua oară în octombrie. EL: Drumarii au ieşit cu utilaje pe traseu iar turiştii au ieşit şi ei cu aparatele de fotografiat. Totuşi, vremea rămâne una a extremelor. În timp ce la munte oamenii se pregătesc de săniuş, alţii încă fac baie. în mare.

A venit iarna pe Transalpina, astăzi. A nins a doua oară în octombrie. EL: Drumarii au ieşit cu utilaje pe traseu iar turiştii au ieşit şi ei cu aparatele de fotografiat. Totuşi, vremea rămâne una a extremelor. În timp ce la munte oamenii se pregătesc de săniuş, alţii încă fac baie. în mare.

Transalpina, cota 2000. Prin ceaţă densă, cu un utilaj de deszăpezire, drumarii împrăştie deja material antiderapant. A început să ningă de dimineaţă.

Asfaltul încă e negru, dar împrejurimile devin, încet-încet, albe. Pentru cei din zonă, zăpada nu este o premieră. La sfârşitul lunii septembrie, un alt val de aer rece a transformat decorul de toamnă într-unul de iarnă timpurie. Pe reţelele de socializare în schimb, turiştii se mândresc cu poze de la prima ninsoare.

Meteorologii ne avertizează însă că urmează zile şi mai friguroase. Mijlocul acestei săptămâni ne aduce o schimbare semnificativă.

Din partea de nord a continentului, o masă de aer rece se deplasează către zona ţării noastre. Va determina apariţia ploilor pe arii extinse, intensificări ale vântului şi scăderi a valorilor termice în mare parte din ţară.

La mijlocul săptămânii vom avea maxime de doar 8 grade la Miercurea Ciuc şi 9 la Suceava. În zonele montane şi submontane, va fi din nou lapoviţă şi ninsoare

Vremea în București 22 octombrie. Temperaturi scăzute pe timpul nopții... Vești proaste de la meteorologi! Temperaturile scad drastic și apar primele ninsori, după ce România a fost lovită de va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x