Antena Căutare

Ela Crăciun a fost transformată în Jennifer Lopez și arată senzațional! Galerie foto

Ela Crăciun a suferit o transformare stilistică impresionantă. Vedeta de televiziune a devenit Jennifer Lopez pentru o zi, după ce specialiștii în machiaj și coafură i-au adaptat look-ul pentru a se apropia cât mai mult de vedeta de peste ocean.

Ela Crăciun a fost transformată în Jennifer Lopez și arată senzațional! Galerie foto Galerie
Ela Crăciun | Elena Corbu

Minionă și cu o siluetă de tip clepsidră precum cunoscuta artistă, Ela Crăciun a intrat cu ușurintă în noul rol pozând ca Jenny from the Block pe străzile Bucureștiului, în vestimentații de aduc aminte de videoclipurile faimoasei cântărețe.

Astfel, hairstylistul Adriana Dobre i-a aplicat extensii lungi și a strâns părul în coadă de tip Pony Tail, iar make-up artistul Elena Ciftici i-a aplicat un machiaj similar cu cel al vedetei, alegând aceleași nuanțe și același tip de contur al ochilor.

Rezultatul este spectaculos, iar Ela Crăciun a vrut să imortalizeze reușita făcând câteva fotografii în studio, dar și pe străzile din București. Pentru fotografiile exterioare a ales să poarte o maletă roz și haină de blană artificială, iar pentru cele de studio o rochie sexy ce îi pune în valoare formele generoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ela Crăciun a mai avut în trecut o transformare stilistică spectaculoasă. Cu ocazia unei cunoscute gale de premii, a fost transformată de stiliști în sosia lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o perucă blondă, un machiaj similar vedetei de la Hollywood și o rochie în nuanța roz pudrat ce i-a pus în evidență silueta tip clepsidră pentru care este admirata și celebra Kim Kardashian. Ela Craciun a avut atunci cea mai apreciată apariție a serii și a câștigat trofeul „Cea mai reușită transformare într-o vedetă de Hollywood”, având cele mai multe voturi online din partea publicului.

Credit foto: Elena Corbu

Cod galben privind intensificări ale vântului şi precipitaţii, mai ales în zona montană... Vine iarna în România! ANM a emis cod galben de ploi, ninsori și viscol în 27 de județe din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x