Antena Căutare

VIDEO. Urgia s-a dezlănțuit în mai multe zone din România: „Am crezut că vine sfârșitul lumii. A fost ceva nemaivăzut!”

Minute de groază pentru locuitorii mai multor localități din România, care au fost martorii unui fenomen meteo neobișnuit. Scenele desprinse parcă dintr-un film apocaliptic, în care grindina a făcut ravagii, speriindu-i cumplit pe locuitori

Minute de groază pentru locuitorii mai multor localități din România, care au fost martorii unui fenomen meteo neobișnuit. Scenele desprinse parcă dintr-un film apocaliptic, în care grindina a făcut ravagii, speriindu-i cumplit pe locuitori.

Filmările au fost realizate de câțiva locuitori ai orașului Dorohoi, acolo unde grindina a făcut prăpăd. Oamenii sunt în stare de șoc după episodul de astăzi, unii dintre ei afirmând că nu au mai văzut așa ceva în viața lor: „Am crezut că a venit sfârșitul lumii. A fost ceva nemaivăzut. Grindina are dimensiunile unui ouălor de găină. A făcut prăpăd”.

Fenomenele meteo extreme se succed cu repeziciune în România, după ce zilele trecute am asistat la o tornadă produsă în Călărași și la o adevărată ninsoare cu gheață pe Autostrada Soarelui.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 mai. Vremea se schimbă radical! Vom avea parte de zile ciudate din punct de vedere ... Raed Arafat îi avertizează pe români. Populația să se pregătească pentru fenomenele extreme. Zilele viitoare va apărea c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x