Antena Căutare

Meteo 17 noiembrie. Meteorologii anunță frig, ninsori și ploi în toată țara

Meteo 17 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru sambata, 17 noiembrie, anunta frig si precipitatii sub forma de ninsori, lapovita si ploaie,in toata tara. Vremea in Bucuresti va aduce ninsori pe timpul noptii si temperaturi cuprinse intre 4 si -3 garde Celsius.

Meteo 17 noiembrie 2018. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 noiembrie, anunță frig și precipitații sub formă de ninsori, lapoviță și ploaie,în toată țara. Vremea în București va aduce ninsori pe timpul nopții și temperaturi cuprinse între 4 și -3 garde Celsius.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni! Cât de frig va fi în intervalul 12-26 noiembrie

Potrivit vremea ido, Sâmbătă vremea va continuă să se răcească ușor peste tot, însă cerul va fi variabil spre mai mult senin în aproape toată țara, cu excepția sud-estului, unde temporar vor persistă unele înnorări. Totuși, doar în estul Dobrogei vor mai există condiții pentru producerea de ploi slabe trecătoare. Dimineață va fi geroasă în depresiunile din estul Transilvaniei, unde temperaturile minime vor coborî ușor sub -10 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în est și în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 2-7 grade în Transilvania și Maramureș, 6-11 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 3-8 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cel mai cald urmând să fie în sudul extrem al Munteniei.

Avertismentul meteorologilor! Ger extrem! Unde sunt prognozate -15 grade Celsius

Meteo 17 noiembrie. Vremea la munte

La munte, prognoza meteo de weekend, pentru ziua de sâmbătă aduce temperaturi minime de -7 grade Celsius și maxime care nu depășesc un grad Celsius. Dacă joi și vineri sunt anunțate ninsori, iată că sâmbătă meteorogii anunță doar ceață și temperaturi foarte scăzute.

Vreme extremă! Cât scad temperaturile în weekend

Vremea în București, 17 noiembrie 2018

Cerul va fi acoperit de nori, iar temperaturile se vor încadra în maxime de 4 grade Celsius și -3 grade Celsius. Șansele de precipitații, pe timpul zilei, sunt de 45%, iar vântul bate în rafale cu 38 km/h. Sâmbata, pe timpul nopții, temperaturile minime vor ajunge la valoarea de -2 garde Celsius, iar șansele de precipitații anunțate sunt de 40%. Pe timpul nopții, în București, sunt așteptate ninsori.

Alerta meteo ANM cod galben de vreme rea se extinde! Județe afectate de viscol puternic... Vremea. Alertă meteo în 7 județe: rafale de vânt de 70 km/h, lapoviță și ninsori până la ora 20.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x