Meteo 28 ianuarie 2020. Vreme la extreme în România

Vreme la extreme în România! O parte din țară o să se bucure de temperaturi ridicate, anormale pentru această perioadă, o alta va avea parte de precipitații sub formă de ploaie sau ninsoare.

Vremea a luat-o razna! Meteo 28 ianuarie 2020

Potrivit vremea.ro, marți în prima parte a zilei va mai plouă local în Dobrogea, iar după orele prânzului un nou front atmosferic va pătrunde prin vestul țării, în Banat, Crișana, Maramureș și vestul Transilvaniei urmând să cadă pe spații extinse precipitații sub formă de ploaie la altitudini de sub 800-1000 de metri, în timp ce la munte vor predomina ninsorile. În regiunile vestice local se vor acumula cantități de apă de 10-15 mm, iar în vestul Munților Apuseni până la 15-20 de mm. Vântul se va intensifică treptat în vestul țării, în restul regiunilor acesta urmând să fie în continuare slab, cel mult slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor situa în general între 4 și 9 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia și 7-12 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al Moldovei.

Vremea în București 28 ianuarie 2020

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maximele termice vor atinge 11 grade, în timp ce minimele vor coborî până la 3 grade.

Meteo 28 ianuarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 8 grade

Bacău: 10 grad

Galați: 7 grad

Constanța: 7 grade

București: 12 grade

Craiova: 12 garde

Timișoara: 5 grade

Sibiu 8 grad

Brașov: 7 grad

Cluj-Napoca: 6 grade

Satu Mare: 7 grade

Citește și:

Vremea februarie 2020. Prognoza meteo: temperaturi anormale pentru această perioadă

Ultimele știri