Antena Căutare

Prognoza meteo 1 august 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Luni, vremea se va caracteriza prin instabilitate atmosferică. Descoperă ce anunță meteorologii în prognoza meteo pentru 1 august 2022.

imagine cu harta romaniei, simboluri ptr vreme si steagul romaniei
Meteorologii au anunțat ce surprize aduce prognoza meteo pentru luni, 1 august 2022 | sursa foto: Profimedia

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo pentru luni, 1 august 2022.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 1 august 2022

Instabilitatea atmosferică devine mai puțin pronunțată în cursul zilei de luni, 1 august 2022. Cerul va fi variabil și vor exista înnorări temporare, mai ales în zona montană, dar și în partea de est, sud-est și centrul țării. Potrivit meteorologilor, și luni vor exista averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab sau moderat și doar în zona de munte, la altitudini mai mari, va exista o intensificare.

Citește și: Cum va fi vremea în august, luna preferată a românilor pentru concedii în țară. Temperaturile scad brusc

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 20 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru București, luni, 1 august 2022

În București, potrivit prognozei meteo pentru luni, 1 august 2022, cerul rămâne în continuare variabil și vor exista șanse destul de mari de ploaie, însă aversele vor fi de scurtă durată. Pot apărea descărcări electrice și vânt slab spre moderat. Maximele nu vor depăși 29 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 15 și 18 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru la munte, luni, 1 august 2022

Și la munte, prognoza meteo anunță în continuare înnorări temporare, cu posibile ploi și descărcări electrice. Vântul va sufla ceva mai slab față de ziua anterioară, dar intensificări vor apărea la altitudini mari și pe creste.

Prognoza meteo ANM pentru la mare, luni, 1 august 2022

La mare, temperaturile maxime se vor situa între 23 și 27 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi între 18 și 20 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, prognoza pentru 1 august 2022 anunță un cer cu înnorări temporare, averse și șanse de descărcări electrice. Vântul, însă, va fi slab până la moderat. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 24 și 27 de grade.

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare (1-8 august 2022)

În săptămâna 1-8 august, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice și nord-vestice.

Vezi cum va fi vremea de azi pe observatornews.ro

Prognoza meteo 31 iulie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 2 august 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x