Antena Căutare

Prognoza meteo 13 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Temperaturile din această sâmbătă se vor păstra scăzute, însă în acest weekend scăpăm de nisorile care ne-au trecut gradințele săptămâna aceasta.

Harta României ce are in fundal steagul
Temperaturile din această sâmbătă se vor păstra scăzute | Profimedia

Sâmbătă, 13 martie 2021, pe teritoriul României se vor înregistra temperaturi scăzute și ploaie în mai multe regiuni ale țării. Transilvania și Moldova sunt singurele zone în care ninsorile și lapovița își vor face apariția, iar cerul se va păstra predominant înnorat în cea mai mare parte din țară.

Citește și: Vremea 13 martie 2021. Meteorologii anunță ploi în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că sâmbătă temperaturile maxime se vor situa între 4 grade Celsius și 13 grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi de -6 grade Clesius și 4 grade Celsius. Vremea este aproape normală pentru această perioadă a anului, iar ploile își vor face apariția din ce în ce mai des.

În zonele montane va ninge în acest început de weekend, iar soarele nu își va face apariția deloc în nicio zonă a României din cauza norilor care acoperă cerul. Începutul lunii martie a venit cu temperaturi scăzute și mai multe coduri galbene de vreme cu ninsoare, însă treptat temperaturile vor atinge normalul acestei luni.

Prognoză meteo 13 martie 2021 București

În București vremea se va păstra rece, se vor semnala ploi în cea mai mare parte a zilei, iar cerul o să fie unul închis. Vor exista 70% șanse de precipitații, vântul va sufla cu 11 km/h, iar temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1 grade Celsius.

Prognoză meteo 13 martie pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 13°C

Timișoara – 13°C

Baia Mare – 7°C

Craiova – 11°C

Sibiu – 8°C

București – 7°C

Constanța – 9°C

Galați – 8°C

Brașov – 7°C

Miercurea Ciuc – 3°C

Iași – 7°C

Cluj-Napoca – 9°C

Suceava – 9°C

Vremea la munte

Temperaturile de această sâmbătă în zona montană vor atinge maximele de 7 grade Celsius. Cei care vor dori să își petreacă weekend-ul la munte se vor bucura de ninsoare și de un peisaj de poveste. Cerul se va menține predominant înnorat, vântul va sufla ușor și moderat, cu 10 km/h.

Meteorologii anunță și temperaturi minime de până la -2 grad Celsius, însă vremea este aproape normală pentru această perioadă a anului.

Vremea la mare

Se vor resimți și la Constanța precipitațiile și temperaturile scăzute. Cerul se va menține parțial noros, maxima va ajunge la 10 grade Celsius în această sâmbătă, iar minima va fi de 0 grade Celsius.

Vor exista 45% șanse de ploaie, iar vântul poate ajunge să sufle cu 14 km/h, chiar și 20 de km/h.

Alertă ANM! Prognoza meteo pentru începutul lunii aprilie. Meteorologii nu au vești bune pentru săptămânile ce urmează... Prognoza meteo 14 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x