Căutare Live

Prognoza meteo 15 august 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Duminică, 15 august 2021, temperaturile se mențin caniculare în mai multe regiuni ale țării, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități.

Duminică, 15 august 2021, temperaturile se mențin caniculare în mai multe regiuni ale țării, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități.

Profimedia

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat un cod galben de caniculă pentru data de 15 august. Valul de căldură, disconfortul termic deosebit de accentuat și temperaturile ridicate se vor resimți în Banat, Crișana, sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei.

"Duminică (15 august), izolat se vor atinge 37 - 38 de grade Celsius și local va fi caniculă în Banat, Crișana, sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei. În zilele de luni, marți și miercuri (16, 17 și 18 august) valul de căldură se va intensifica și va cuprinde cea mai mare parte a țării.", au anunțat meteorologii.

Vântul va sufla slab și moderat, cerul se va menține în general senin, iar șansele de precipitații sunt reduse în aproape toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra 36 - 38 grade Celsius, 27 - 33 de grade Celsius la mare, în timp ce minimele vor atinge 9 grade Celsius în estul Transilvaniei, iar în Dealurile de Vest 15 - 23 de grade Celsius.

Prognoză meteo 15 august 2021, București

Acest final de săptămâna aduce cu cel vreme caniculară și în buurești. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 33 de grade Celsius, iar cea minima va fi cuprinsă între 18 - 19 grade Celsius.

Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări seara, iar vântul va sufla slab și moderat. Vor fi momente când indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Prognoză meteo 15 august 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime din principalele orașe ale țării:

Oradea – 35°C

Timișoara – 36°C

Baia Mare – 32°C

Craiova – 36°C

Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
felicitare cu flori roz pe margini pe care scrie mesaje de sfantul andrei 2021
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Mai multe articole

Sibiu – 31°C

București – 33°C

Constanța – 28°C

Galați – 32°C

Brașov – 29°C

Miercurea Ciuc – 29°C

Iași – 31°C

Cluj-Napoca – 32°C

Suceava – 32°C

Vremea la munte, 15 august 2021

La munte se va menține frumoasă în acest final de săptămână. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mai mari. Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei, însă spre seara norii îl vor acoperi pentru o perioadă scurtă de timp.

Mercurul din termometre va urca până la 20 - 28 de grade Celsius. Se vor înregistra 20 de grade Celsius în Ceahlău Toaca, 25 de grade Celsius la Păltiniș, 27 de grade Celsius la Sinaia, iar 28 de grade Celsius la Stâna de Vale. Temperaturile minime se vor situa între 9 - 15 grade Celsius.

Vremea la mare, 15 august 2021

Duminică, 15 august 2021, vremea va fi frumoasă și pe litoral, acolo unde temperaturile maxime se vor încadra între 27 - 33 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 17 - 22 grade Celsius.

Vântul va sufla slab și moderat, iar cerul se va menține senin pe tot parcursul zilei. Disconfortul termic se va menține accentuat și se vor înregistra 28 grade Celsius în Costinești, 29 grade Celsius în Mamaia și Vama Veche.

Șansele de precipitații sunt reduse, iar temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 - 27 grade Celsius.

Prognoza meteo 14 august 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 5 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri