Antena Căutare

Cum va fi vremea în weekend. Se face foarte frig și va ploua torențial. Prognoza meteo 19-21 octombrie

Temperaturile scad considerabil, cu destul de multe grade, în acest weekend, anunță meteorologii. Maximele nu vor depăși valori de 19 grade Celsius în ziua de vineri şi coboară la sub 15 grade, duminică.

Temperaturile scad considerabil, cu destul de multe grade, în acest weekend, anunță meteorologii. Maximele nu vor depăși valori de 19 grade Celsius în ziua de vineri şi coboară la sub 15 grade, duminică.

La munte, pe timp de noaptea, vor fi temperaturi cu valori sub zero grade Celsius. De asemenea, sunt anunţate perioade cu ploi.

Din data de 20 octombrie, vremea se va răci treptat, astfel că temperaturile maxime vor scădea de la valori medii de 22 - 23 de grade spre medii de 13 grade. Variaţiile termice vor fi nesemnificative de la o zi la alta.

Temperaturile minime vor creşte de la 6 grade în medie, în primele zile ale intervalului, spre valori medii în jurul a 8 grade până în data de 21 octombrie, apoi vor scădea până spre 4 grade în medie până în 24 octombrie, după care variaţiile vor fi nesemnificative. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată începând de sâmbătă, arată ANM.

Prognoza meteo completă pentru lunile de iarnă. Ninsorile și gerul apar foarte devreme în acest an. Vești rele pentru ma... Vremea în weekend. Temperaturi la extreme.Vin primele ninsori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x