Prognoza Meteo, 3 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

În această sâmbătă vremea se va răci, iar temperaturile mai scăzute se vor resimți în mai multe zone ale României.

În această sâmbătă vremea se va răci

Profimedia

Sâmbătă, 3 aprilie 2021, se vor înregistra temperaturi mai scăzute pentru această perioadă a anului, iar cerul va fi predominant înnorat în timpul zile, iar pe timpul nopții centrul, estul şi sud-estul ţãrii vor avea parte de un cer noros.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că se vor înregistra temperaturi maxime între 8 grade Celsius și 16 grade Celsius, iar cele mai ridicate valori vor fi în sud-vestul României. În ceea ce privește temperaturile minime, acestea se vor situa între -3 grade Celsius și 7 grade Celsius.

Sâmbăta aceasta vine cu precipitații sub formă de ploaie în mai multe zone ale țării, însă în Transilvania și în zonele deluroase precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Prognoză meteo 3 aprilie 2021 București

Sâmbătă, cerul se va păstra înnorat în București, iar vremea se răcește. Vor apărea și priecipitații în cantități reduse și vântul va sufla moderat. Temperatura maxima va ajunge la 12 grade Celsius, în timp ce minima va atinge 3 grade Celsius.

În acest weekend, vremea va fi una rece, însă temperaturile vor reveni la normal începând cu săptămâna viitoare.

Prognoză meteo 3 aprilie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 12°C

Timișoara – 12°C

Baia Mare – 11°C

Craiova – 13°C

Sibiu – 10°C

București – 12°C

Constanța – 9°C

Galați – 11°C

Brașov – 10°C

Miercurea Ciuc – 4°C

Iași – 11°C

Cluj-Napoca – 9°C

Suceava – 8°C

Vremea la munte

În zonele montane vor predomina ninsorile, mai ales la altitudinile de peste 1500 de metri. Vântul va sufla cu putere, în timp ce temperatura maximă va ajunge la 10 grade Celsius, iar cea minimă la 5 grade Celsius.

Cerul se va păstra parțial înnorat și nu sunt excluse nici precipitațiile, care au pus stăpânire pe întreaga țară în acest weekend.

Vremea la mare

La malul mării se vor înregistra temperatura maximă de 9 grade Celsius, iar pe timpul nopții vremea rece își va face apariția, temperatura minimă fiind de 6 grade Celsius. Vântul va sufla cu 13 km/h, iar șansele de precipitații sunt de 90%, semn că nici această zonă a țării nu va scăpa de ploaie.

Ultimele știri