Prognoza Meteo, 4 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Chiar dacă vremea a fost caldă în această săptămână, iar joi și vineri s-au înregistrat temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă, în weekend meteorologii anunță schimbări semnificative ale vremii.

Prognoza Meteo, 3 aprilie 2021

profimedia

Atât sâmbătă, 3 aprilie, cât și duminică, 4 aprilie, vremea se va răci semnificativ, iar maximele nu vor mai depăși 16 grade, la nivelul întregii țări. De asemenea, vor exista zone în care temperaturile vor scădea sub normalul acestei perioade și se așteaptă din nou precipitații.

Vremea în Banat

Meteorologii anunță precipitații locale și o scădere semnificativă a temperaturilor. Precipitațiile sub formă de ploaie vor fi slabe din punct de vedere cantitativ. Maxima zilei va fi de 14 grade, în timp ce minima va atinge 6 grade.

Vrema în Crișana

În Crișana se anunță precipitații sub formă de ploaie, dar nu vor fi consistente din punct de vedere cantitativ. Vântul va bate slab, iar maxima zilei nu va depăși 13 grade, în timp ce minima va ajunge la 5 grade în unele zone ale teritoriului.

Vremea în Transilvania

Meteorologii anunță precipitații sub formă de ploaie și ninsoare, în timp ce ninsorile predomină în zona montană. Se va așterne un nou strat de zăpadă, iar maxima nu va depăși 10 grade, în timp ce minimele vor fi negative.

Vremea în Maramureș

Vremea va fi închisă, cu un cer parțial înnorat și șanse mari de precipitații sub formă de ploaie. Maxima zilei va atinge 11 grade, în timp ce minima nu va urca mai mult de 4 grade.

Vremea în Moldova

Și în Moldova vremea se va răci semnificativ, maximele ajungând până la 9 grade în unele zone ale regiunii, în timp ce pe timpul nopții se vor înregistra 1-2 grade.

Vremea în Dobrogea

La malul Mării Negre vremea va fi rece, iar vântul va sufla cu putere. Probabilitatea de precipitații sub formă de ploaie va crește, iar maxima nu va depăși 10 grade.

Vremea în Oltenia

În Oltenia se anunță, de asemenea, precipitații sub formă de ploaie în cea mai mare parte a teritoriului, iar maxima zilei nu va depăși 14 grade.

Vremea în Muntenia

Meteorologii anunță la sfârșitul săptămânii precipitații sub formă de ploaie și ninsoare în cea mai mare parte a regiunii, iar maximele vor ajunge până la 13 grade.

În capitală vremea va fi închisă, predominant înnorată și va ploua, maxima înregistrată fiind de 9 grade.

Citeşte şi: Vremea 4 aprilie. Frig şi ploi în cea mai mare parte a ţării

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 10 grade

Oradea – 12 grade

Cluj-Napoca – 8 grade

Suceava – 8 grade

Iași – 11 grade

Brașov – 7 grade

Sibiu – 9 grade

Timișoara – 11 grade

Craiova – 9 grade

București – 9 grade

Galați – 10 grade

Constanța – 8 grade

Citeşte şi: Vremea 5 aprilie. Încă o zi friguroasă şi ploioasă în aproape toată ţara

Ultimele știri