Antena Căutare

Prognoza meteo 4 iulie 2024 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 4 iulie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

harta romaniei cu simboluri prognoza meteo pusa pe drapelul tarii
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru joi, 4 iulie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România. | Shutterstock.com

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de joi, 4 iulie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Citește și: Alertă ANM! Cod galben de caniculă în aproape toată țara. Unde se vor înregistra până la 37 de grade Celsius

Prognoza meteo 4 iulie 2024 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Gradul de instabilitate atmosferică va diminua în mare parte din țară, iar valorile termice vor fi comparabile cu normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice în cursul zilei, local în zona montană și pe spații restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în regiunile sud-estice.

Articolul continuă după reclamă

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, mai mici în depresiunile intramontane, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Pe areale mici vor fi condiții de ceață.

Vremea în București, 4 iulie 2024

Cerul va mai avea înnorări temporare în cursul zilei când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată. Noaptea, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Citește și: Ce anunță meteorologii despre luna iulie 2024. De ce va fi o perioadă atipică - prognoza meteo pe săptămâni

Prognoza meteo pentru perioada 1 – 8 iulie 2024

În prima săptămână din iulie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, dar mai ales în extremitatea de sud-est a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cu excepţia extremităţii de sud-est a ţării, unde regimul pluviometric va fi deficitar, cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare, mai ales în zonele montane, centrale şi nordice.

Citește și: Prognoza meteo 5 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza meteo 3 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 5 iulie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce
Mireasa Sezonul 9, 4 iulie 2024. Ștefan crede că Vlad și Liviu sunt influențați de Cristian. Ce alte acuze mai aduce Joi, 04.07.2024, 15:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x