Antena Căutare

Un val de aer polar lovește România! Vremea se răcește începând de azi

Vremea se va schimba brusc înccepând de astăzi, potricit ANM. Află prognoza meteo pentru următoarele zile și cât scad temperaturile.

Vremea se va schimba brusc înccepând de astăzi, potricit ANM. Află prognoza meteo pentru următoarele zile și cât scad temperaturile.

Potrivit Mediafax, ANM a anunțat: „o masă de aer de origine polară va aborda spaţiul georgrafic al ţării noastre, începând de marţi. Marţi, vremea se răceşte în jumătatea de Nord a ţării, unde valorile termice diurne se vor situa uşor sub cele normale ale acestei perioade, iar în jumătatea sudică va fi mult mai cald decât în mod obişnuit. Astfel, valorile termice vor fi de la 17 – 18 grade în Maramureş, Nordul Moldovei şi al Transilvaniei, până 32 -33 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei. Pe lângă răcirea din jumătatea de Nord, acolo va şi ploua, marţi

Temperaturile scad treptat până vineri, când vremea intră într-o uşoară ameliorare, cu dimineţi răcoroase, dar zilele vor fi plăcute”, mai spune meteorologul.

Prognoza meteo 18 septembrie. Miercuri se răceşte şi în jumătatea de Sud şi se ajunge la temperaturi de 26 de grade, de la 32, iar pe partea de Nord vor fi 16 grade Celsius, în scădere de la 18 grade.

Vremea săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în nordul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sudvestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Citește și: Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo până pe 29 septembrie

Meteo 17 septembrie. Răsturnare de situație, vremea se schimbă radical... Cât va sta valul de aer polar în țara noastră. Meteorolog ANM: "Frig și ploi începând de marți"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x