Antena Căutare

Vremea duminică, 13 ianuarie. Unde va ninge, în următoarele ore

Vremea duminică, 13 ianuarie. Va fi destul de frig, însă temperaturile se vor apropia, în cea mai mare parte din țară, de cele normale, cu ninsori în unele regiuni.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Va fi destul de frig, însă temperaturile se vor apropia, în cea mai mare parte din țară, de cele normale, cu ninsori în unele regiuni.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Muntenia

În Muntenia, meteorologii anunță vreme închisă și fulguieli, cu totul izolat. Temperaturile se vor încadra între -4 grade Celsius în Buzău și Brăila și 0 grade Celsius în Pitești. În Capitală și Slobozia maximele vor fi de -3 grade Celsius.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Oltenia

În Oltenia va ninge izolat, iar temperaturile se vor încadra între -1 grad Celsius în Slatina și 2 grade Celsius în Drobeta-Turnu Severin.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Banat

În Banat vor fi precipitații mixte. Vântul se va intensifica treptat, iar maximele zile vor ajunge până la 2 grade Celsius, atât în Reșița, Lugoj, cât și în Timișoara.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Crișana

În Crișana se vor semnala precipitații mixte, iar vântul va avea intensificări pe parcursul zilei. Maximele vor ajunge până la 2 grade Celsius.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Maramureș

În Maramureș va fi vreme ceva mai rece – temperaturile nu vor trece de -1 grad Celsius și va continua să ningă.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Transilvania

Ninsori sunt anunțate și în Transilvania. Vor fi -4 grade Celsius în Miercurea Ciuc și în Sfântu Gheorghe, -2 grade în Cluj-Napoca și 0 grade în Sibiu, Alba Iulia.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Moldova

În Moldova va mai ninge în nordul regiunii, cu totul izolat, ir ninsorile vor fi slabe cantitativ. Maximele vor fi -4 grade în Galați, -5 grade în Focșani, și vor ajunge până la 0 grade în Suceava și Botoșani.

Vremea duminică, 13 ianuarie. Dobrogea

În Dobrogea nu sunt așteptate precipitații, temperaturile au mai crescut: 0 grade în Tulcea, iar în Sulina și Constanța, maximele vor ajunge până la 2, respectiv 3 grade Celsius.

Vremea duminică, 13 ianuarie. București

În București va fi ger astăzi, mai ales în prima parte a zilei. Pe parcursul zilei vor mai crește temperaturile – maxima va fi de -3 grade Celsius și se vor mai semnala precipitații doar cu totul izolat.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Alertă meteo! Ninsori și ger, în următoarele ore, în cea mai mare parte a țării. Unde va ninge... Alertă meteo! Este Cod galben de ninsori şi viscol în țară! Zonele afectate, în următoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x