Atenție, vremea se schimbă! Este alertă deja de Cod Galben în opt județe! Ce anunță meteorologii

Opt judeţe se află sub avertizare cod galben de ceaţă duminică dimineaţă.

Judeţele vizate sunt de codul galben de ceaţă sunt Alba, Mureş, Harghita, Sibiu, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Conform meteorologilor, în aceste judeţe va fi ceaţă care local determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu chiciură.

Pentru Alba, Mureş, Harghita, Sibiu, avertizarea este valabilă până la ora 11:00, iar pentru Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, unde sunt şi depuneri de polei, expiră la ora 10:00.

VREMEA SE SCHIMBĂ, POTRIVIT SPECIALIȘTILOR

Ziua de duminică va aduce înnorări în cea mai mare parte a țării, iar trecător se vor semnala fulguieli ori burniță. De asemenea, meteorologii anunță și posibile depuneri de polei.

În a doua zi din weekend, meteorologii anunță că ne vom confrunta în continuare cu ceața, care își va face apariția în zonele joase de relief, în special din sudul şi estul ţării. Pe arii restrânse vor apărea din nou câteva fulguieli, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri