Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Părăsit de mamă, crescut într-un orfelinat. Lui Alex, fondatorul trupei Extreme Magic, dansul i-a oferit o familie: „Îi iubesc, sunt ca frații mei”

Trupa Extreme Magic a început ca visul unui copil abandonat de mamă, crescut într-un orfelinat. Alex, coregraful celor șapte copii talentați, a izbucnit în plâns pe scena Next Star: „A spus două cuvinte și l-au cuprins lacrimile”.

Extreme Magic înseamnă șapte băieți și fete super talentați, cu cuprinse între 12 și 14 ani. Au venit la Next Star tocmai de la Târgu-Neamț și i-au dat gata pe jurații de la Next Star cu mișcările lor de break dance.

Alex este omul care a construit trupa Extreme Magic. Un coregraf extrem de pasionat, dar care a avut o viață complicată, fiind crescut într-un centru de plasament.

El a urcat pe scena Next Star strigat de puștii pe care îi antrenează. După ce i s-a spus „să-și dea cu reveneală pe față”, el și-a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, povestea emoționantă.

„Am început toată povestea asta într-un centru de plasament, unde am crescut. Îi iubesc foarte mult pe acești copii, sunt ca frații mei. Ei mă fac să cred că Dumnezeu există și nu sunt singur pe lume”, a povestit Alex.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube