Antena Căutare

Părăsit de mamă, crescut într-un orfelinat. Lui Alex, fondatorul trupei Extreme Magic, dansul i-a oferit o familie: „Îi iubesc, sunt ca frații mei”

Trupa Extreme Magic a început ca visul unui copil abandonat de mamă, crescut într-un orfelinat. Alex, coregraful celor șapte copii talentați, a izbucnit în plâns pe scena Next Star: „A spus două cuvinte și l-au cuprins lacrimile”.

Extreme Magic înseamnă șapte băieți și fete super talentați, cu cuprinse între 12 și 14 ani. Au venit la Next Star tocmai de la Târgu-Neamț și i-au dat gata pe jurații de la Next Star cu mișcările lor de break dance.

Alex este omul care a construit trupa Extreme Magic. Un coregraf extrem de pasionat, dar care a avut o viață complicată, fiind crescut într-un centru de plasament.

El a urcat pe scena Next Star strigat de puștii pe care îi antrenează. După ce i s-a spus „să-și dea cu reveneală pe față”, el și-a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, povestea emoționantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-a descurcat trupa Extreme Magic, pe scena Next Star, puteți vedea aici:

Mamă, mamă, ce mișcări! Băieții de la Extreme Magic i-au dat gata pe jurații de la Next Star: ”Au fost magici!”

Șah mat, Loredana Groza! Cătălina Solomac i-a dat gata pe jurați, cu o simplă întrebare: „Suntem perfecte pentru că sunt... „Cineva vrea să mă tragă de păr!” Brianna Fora vrea să i se facă dreptate! Ștefan Bănică n-a stat pe gânduri: „Dă-mi rep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x