Antena Căutare

Denisa, vocea care a lasat juriul fara cuvinte

Voluntar la Crucea Rosie din Navodari Constanta, Denisa este un copil extrem de talentat. La doar 11 ani, a impresionat juriul cantand o piesa moderna, dupa care o doina, induiosandu-i pe toti cei din public

Voluntar la Crucea Rosie din Navodari Constanta, Denisa este un copil extrem de talentat. A impresionat juriul cantand o piesa moderna, dupa care o doina, induiosandu-i pe toti cei din public.

Printre sustinatorii Denisei s-au numarat si batranii azilului "Poarta Alba" din Constanta si se pare ca i-au purtat noroc. Cu o voce puternica, a reusit sa o faca pe Lora sa planga, in timp ce ceilalti membri ai juriului au ramas fara cuvinte.

A cantat piesa "She Wolf" ( Falling to Pieces) a lui David Guetta si Sia, care i-a pus in evidenta vocea curata. Energia debordanta i-a facut pe Connect-R si pe Maria Carneci sa nu creada ca a cantat live, motiv pentru care a facut acapela o doina romaneasca. Membrii juriului isi fac cruce, iar Lora exclama "Mama, ce sezon avem!".

Iarina e fata de casa: Ar folosi marele premiu sa cumpere tacamuri si vesela... Andy si Teo, dans contemporan de exceptie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x