Antena Căutare

Ei sunt concurenții care au intrat în cursa pentru popularitate! Descarcă-ți aplicația și votează-ți preferații din sezonul 10 Next Star

Așteptarea a luat sfârșit joi seară, întrucât Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru, a revenit la Antena 1, iar copii talentați ai României au urcat pe scenă, reușind să impresioneze jurații. 

Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa vor juriza acest show de talente. Ei au fost cei care au decis să-l trimită direct în finală pe Amir Bălteanu, un puști nevăzător pentru care pianul nu mai are necunoscută.

Alți șapte concurenți, însă, sunt Cătălina Solomac, trupele Blană, Bombă și Extreme Magic, George Constantinescu, Brianna Fora, Maria Răducanu și Diego Gruia, au intrat în cursa pentru popularitate.

Astfel, din această seară, de la finalul ediției, aceștia pot fi votați prin aplicația Next Star, până marți, 17 martie 2020, la ora 16:00. Numele concurentului care se califică în finala de popularitate va fi anunțat în fiecare vineri, în cadrul Observator 16.

Aplicația Next Star poate fi descărcată atât de pe App Store, cât și de pe Google Play.

Explozie de talente și momente memorabile, în prima ediție Next Star. Campioana României la acro dance i-a uimit pe jura... Surpriză la Next Star, sezonul 10. Unul dintre componenții trupei Blană Bombă a mai participat la emisiune: ”Și-a făcut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x