Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Ei sunt concurenții care au intrat în cursa pentru popularitate! Descarcă-ți aplicația și votează-ți preferații din sezonul 10 Next Star

Așteptarea a luat sfârșit joi seară, întrucât Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru, a revenit la Antena 1, iar copii talentați ai României au urcat pe scenă, reușind să impresioneze jurații. 

Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa vor juriza acest show de talente. Ei au fost cei care au decis să-l trimită direct în finală pe Amir Bălteanu, un puști nevăzător pentru care pianul nu mai are necunoscută.

Alți șapte concurenți, însă, sunt Cătălina Solomac, trupele Blană, Bombă și Extreme Magic, George Constantinescu, Brianna Fora, Maria Răducanu și Diego Gruia, au intrat în cursa pentru popularitate.

Astfel, din această seară, de la finalul ediției, aceștia pot fi votați prin aplicația Next Star, până marți, 17 martie 2020, la ora 16:00. Numele concurentului care se califică în finala de popularitate va fi anunțat în fiecare vineri, în cadrul Observator 16.

Aplicația Next Star poate fi descărcată atât de pe App Store, cât și de pe Google Play.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube