Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fetița-fenomen Katia Cărbune, la „Neatza”: „La 11 ani, când m-am pus la pian, am compus piesa pur și simplu! Părinții mei nu știu nimic despre muzică!”

Katia Cărbune, fetița-fenomen de la „Next Star”, a venit în platoul de la „Neatza” pentru a ne mai încânta încă o dată cu talentul ei excepțional. Piesa compusă de ea la pian, "My heart is breathing you", a impresionat și de data asta auditoriul!​

Katia Cărbune, fetița-fenomen de la „Next Star”, a venit în platoul de la „Neatza” pentru a ne mai încânta încă o dată cu talentul ei excepțional. Piesa compusă de ea la pian, "My heart is breathing you", a impresionat și de data asta auditoriul!​

„Abia aștept să mai aud de tine!”, i-a spus Dani frumoasei Katia. Iar replica fetiței a fost pur și simplu genială. „Abia aștept să audă lumea de mine!”, a spus fetița de 11 ani care a impresionat pe toată lumea cu talentul ei.

CITEȘTE ȘI: Katia Cărbune, cea mai tânără compozitoare din România, de la „Next Star” direct la Radio Zu! Piesa ei, în playlist, asta da performanță!

Katia are talent cât zece, dar nu e unul moștenit din familie. Autodidactă, clujeanca nu se poate consulta cu părinții atunci când are vreo dilemă „muzicală”, căci... ei nu au nicio tangență cu acest domeniu. „Părinții mei nu știu nimic despre muzică!”, a explicat artista.

Inspirație, pur și simplu!

„Am început să cânt, prima oară, la o serbare de Crăciun, când aveam trei ani și jumătate, și am cântat Petit Papa Noel pe care l-am învățat de la bunica mea, și de atunci tot cânt. Cânt acasă, la pian, dar și cu voce, aproape tot timpul. Toamna trecută, eram singură acasă, părinții fiind la cumpărături, mă plictiseam groaznic și m-am pus la pian. Am compus pe loc o piesă, muzica și versurile în limba engleză, <>. Când scriu piese, gândesc în engleză, îmi e mai ușor. Când vorbesc în engleză, gândesc în engleză, când vorbesc în română, gândesc în română. În românește nu compun, pentru că nu îmi ies versurile natural”, a povestit fetița.

Vă reamintim că talentata Katia a câștigat ediția a V-a a sezonului 8 "Next Star", iar piesa ei a fost inclusă în playlist-ul „Radio Zu”, Mihai Morar fiind pur și simplu cucerit de vocea fetei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video