Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Carla Munteanu, dans emoționant cu care le-a transmis tuturor un mesaj puternic

Carla Munteanu a venit la Next Star 2021 cu mult arsenal de talent. Pentru Marea Finală, Carla Munteanu a pregătit un moment special de dans cu un mesaj profund.

Carla Munteanu, dans cu mesaj în finala Next Star 2021. Cât de bine s-a descurcat Galerie
Carla Munteanu, dans cu mesaj în finala Next Star 2021. Cât de bine s-a descurcat | Antena 1

Carla Munteanu a pregătit pentru Marea Finală Next Star 2021 un moment inedit de dans cu un mesaj foarte puternic.

Carla Munteanu, mesaj puternic transmis prin dans. Ce i-au spus jurații atunci când i-au văzut momentul

Carla Munteanu a topit inimile tuturor atunci când a dansat pe scenă. Mesajul numărului ei a fost unul foarte puternic, motiv pentru care Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică au recompensat-o cu 3 voturi de DA.

Carla Munteanu, la doar 12 ani, a reușit să cucerească inimile tuturor cu un dans realizat perfect pentru care s-a pregătit numai două zile. Iată că micuța este plină de talent, iar acest lucru s-a putut observa cu ușurință din felul în care s-a prezentat pe scenă, unde a pregătit un număr de coregrafie alături de Furnix.

Citește și: Next Star, 26 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. Carla Nicole Munteanu merge direct în Marea Finală a sezonului 10

Jurații au avut grijă să o felicite pe micuță pentru toată munca depusă să-i iasă perfect și s-au înclinat în fața ei. Dorian Popa a ținut să o aplaude de două ori, semn că a fost foarte impresionat de abilitățile sale.

„Sunt Carla Munteanu, am 12 ani și sunt din București. Am avut emoții în audiții, dar a fost wow. Jurații au părut foarte mulțumiți de ce am făcut eu. Nu mă așteptam la Dorian să vină pe scenă că știam că el are pretenții. Mi-ar plăcea să câștig, ar fi foarte tare”, spune micuța înainte să intre în scenă.

„Nu se poate așa ceva”, spune Dorian Popa, atunci când ea începe să danseze.

Citește și: Next Star, 26 iunie 2021. Carla Nicole Munteanu, dans contemporan cu mesaj emoționant. Dorian Popa: „M-ai distrus cu totul”

Carla Munteanu, trei voturi de DA din partea juraților

Jurații au avut doar cuvinte de apreciere la adresa micuței Carla Munteanu. Iată ce i-au spus aceștia.

„Carla, tu ești next level la Next Star. A fost un moment de dans teatru. Știu ce ai făcut în audții, mereu ai avut un mesaj. Ai fost perfectă în combinația cu echipa de dans. O să-mi rezerv bucuria de a-ți spune votul meu după ce vorbesc și colegii mei”, a spus Ștefan Bănică.

„Vreau să mă ridic în picioare și să te mai aplaud încă o dată, Carla. Ești unul dintre concurenții pentru care mă înclin în fața ta. Oricât de morocănos și critic aș vrea să fiu, nu am găsit nimic de criticat. Ai reușit să te auto-depășești”, spune Dorian Popa.

Citește și: Next Star 2021. Cum îți poți vota preferatul din Marea Finală a sezonului 10

„Carla, îți mulțumesc și vreau să vorbesc cu tine ca de la fată la fată, care este mesajul?”, o întreabă Loredana pe fetiță.

„Într-o lume stresată și agitată, oamenii sunt stresați de timp și nu au timp și eu vreau să ofer iubire și nimeni nu are timp pentru asta”, spune Carla.

„Nimeni nu a vrut să ia inima ta din geamantan. A fost o poezie de stradă ceea ce am văzut. A fost genial”, mai spune Loredana.

„Răspunsul nostru este DA”, a spus Ștefan Bănică pentru toți trei.

„Nu am putut să-mi iau ochii de la ea, emoția persistă până la final. Ce mesaje mișto sunt aici”, mai adaugă Dorian Popa.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. Alex Lucaciu, moment inedit cu un instrument cu nume special. Un jurat i-a dat vot negativ... Finala Next Star 2021. Marc Patric Mitrașcă a cântat o piesă cu un mesaj emoționant. Jurații au observat un lucru la voc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Duminica, 18.07.2021, 01:03
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Grațioasa Maria Ene, cea care în cea de-a patra ediție Next Star din acest sezon, la Antena 1, a cucerit cu harpa sa inimile juraților, dar și pe ale celor de acasă, este câștigătoarea Finalei de Popularitate!

Luni, 19.07.2021, 17:15
Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Duminica, 18.07.2021, 10:18
Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Emoțiile au luat sfărșit, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat cine este marele câștigător Next Star sezonul 10. Școala Recea i-a convins pe telespectatori că merită să câștige marele premiu de 20 de mii de euro.

Duminica, 18.07.2021, 01:01
Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu a impresionat pe toată lumea cu talentul său la pian, dar și prin povestea de viață pe care o are. Deși nu vede, Amir a reușit să-i umească pe jurați.

Duminica, 18.07.2021, 00:18
Ultimele știri
x