Antena Căutare

Lidia Buble, jurata Next Star”, într-o rochie de prințesă, în ziua nunții fratelui ei. Fanii: „Ești superbă, pur și simplu frumoasă!”

În weekend, Lidia Buble, viitoarea jurată Next Star”, a fost ocupată până peste cap, dar nu cu vreun concert.

În weekend, Lidia Buble, jurata Next Star”, a fost ocupată până peste cap, dar nu cu vreun concert.

Lidia Buble, jurată a emisiunii ”Next Star”, imagine emoționantă alături de familia ei! Cum arată părinții celebrei artiste

De data asta, artista a fost preocupată de nunta fratelui său, eveniment la care a luat parte toată familia. Și pentru a se asigura că totul va ieși perfect, Lidia le-a arătat fanilor ținuta pe care a pregătit-o pentru ceremonie: o rochie brodată, extrem de frumoasă, de culoare crem.

Lidia Buble, jurata Next Star”, într-o rochie de prințesă, în ziua nunții fratelui ei. Fanii: „Ești superbă, pur și simplu frumoasă!”

„Ești superbă, pur și simplu frumoasă!”, au complimentat-o admiratorii. Ținuta aleasă de culoare crem a fost atent aleasă și i-au pus în evidență trăsăturile cântăreței. Deocamdată, Lidia nu a publicat pe pagina ei imagini de la eveniment, dar noi le așteptăm!

Lidia Buble va face parte din juriul celui de-al nouălea sezon al talent show-ului “Next Star”, care se va difuza, în curând, la Antena 1. Artista și-a propus să fie mai mult decât un jurat, anul acesta, la “Next Star”. “Nu voi fi doar un jurat, ci vreau să devin prietena concurenților de pe scenă”. Interpreta mai spune că și-ar fi dorit să fi avut șansa să participe, în copilărie, la un asemenea show: “Mi-aș fi dorit să fi avut și eu, când eram de vârsta acestor copii, șansa unui astfel de concurs, deși eu nu l-am privit niciodată ca pe un concurs, ci ca pe un spectacol al poveștilor de calitate și al bunului gust”.

Cel de-al nouălea sezon al show-ului fenomen „Next Star”, prezentat de Dan Negru, va aduce, în curând, la Antena 1, cei mai talentați copii din cele mai diverse domenii, printre care muzica, dansul, sportul, teatrul. Cine sunt ceilalți jurați care în acest sezon vor încerca să găsească cel de-la nouălea “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla în zilele următoare.

Lidia Buble, jurată a emisiunii ”Next Star”, imagine emoționantă alături de familia ei! Cum arată părinții celebrei arti... Dorian Popa, pentru a patra oară în juriul emisiunii „Next Star”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x