Antena Căutare

Next Star, 3 iulie 2021. Annemarie Lutsch, dansul prin care și-a spus povestea de viață emoționantă. Cum au reacționat jurații

Annemarie Lutsch, dansul emoționant prin care și-a expus povestea de viață. Cum au reacționat jurații când au văzut cât de bine dansează.

Anne Maria Lutch, dans acrobatic pe scena Next Star 2021 Galerie
Anne Marie, Lutch, poveste e viață transpusă în dans | Antena 1

Annemarie Lutsch, număr de dans pentru care a pimrit 3 voturi de DA. Jurații au fost emoționați de povestea de viață din spatele momentului prezentat de ea. „O poveste magică”, i-au spus jurații.

Annemarie Lutsch, dans acrobatic, „acrodance” la Next Star 2021, cu o poveste plină de emoție

Annemarie Lutsch a venit la Next Star cu o poveste foarte tristă. Doctorii i-au spus mamei sale, la naștere, că fetiță nu va putea merge niciodată, însă ea le-a arătat contrarul. Aceasta dansează superb, iar jurații au felicitat-o cu 3 de DA.

„Am participat la primul concurs la 10 ani. Am 120 de cupe. Fără ajutorul mamei, nu cred că aș fi ajuns aici”, spune fetița înainte de a dansa.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Dinasty, trupa de dans formată din 13 membri care a avut un mesaj controversat. Dorian nu a fost de acord

„Mi s-a făcut pielea de găină”, spune Dorian Popa, atunci când ea își începe numărul de dans.

Annemarie Lutsch și-a spus povestea de viață printr-un moment sublim de dans acrobatic. Fetița i-a impresionat pe jurați cu expresivitatea, eleganța și trăirea ei.

„Dansul este forma cea mai grea prin care poți emoționa. Eu m-am uitat la o poveste magică”, i-a spus Dorian Popa, într-un mod apreciativ.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Radu Ionescu, adolescentul pasionat de bucătărie cu abilități vocale minunate. Cum a cântat concurentul

„Când m-am născut, doctorița i-a spus mamei că nu voi putea merge niciodată. La vârsta de 2 ani am început să umblu. Însă mi s-au întins ligamentele și acum trebuie să port orteză tot timpul când dansez. Mă antrenez 6 ore pe săptămână. Și eu prin acest dans vreau să le arăt tuturor copiilor cu dizabilități care au un vis, că orice este posibil. Mă simt un altfel de eu când mă duc la antrenamente”, a mărtursit Annemarie.

„Ce ai făcut tu aici, tot pachetul, este un imentisim DA”, i-a spus Ștefan Bănică.

„M-ai impresionat tare, votul meu e DA”, i-a spus și Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, o voce uriașă într-un trup mic. A primit numele de Micuțul Pavarotti de la Loredana

„Ești o fată superbă și pe dinăuntru și pe dinafară. Te văd devenind o persoană cu o carieră foarte importantă, pentru emoția pe care ne-ai transmis-o, din partea mea nu poate fi decât DA”, a venit și votul Loredanei.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 3 iulie 2021. Varză Gang, număr de dans în sincron perfect. Cât de bine s-au mișcat cei trei membri... Next Star, 3 iulie 2021. Cine e Finalistul Serii. Annemarie Lutsch merge direct în Marea Finală a sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Duminica, 18.07.2021, 01:03
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Grațioasa Maria Ene, cea care în cea de-a patra ediție Next Star din acest sezon, la Antena 1, a cucerit cu harpa sa inimile juraților, dar și pe ale celor de acasă, este câștigătoarea Finalei de Popularitate!

Luni, 19.07.2021, 17:15
Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Duminica, 18.07.2021, 10:18
Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Emoțiile au luat sfărșit, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat cine este marele câștigător Next Star sezonul 10. Școala Recea i-a convins pe telespectatori că merită să câștige marele premiu de 20 de mii de euro.

Duminica, 18.07.2021, 01:01
Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu a impresionat pe toată lumea cu talentul său la pian, dar și prin povestea de viață pe care o are. Deși nu vede, Amir a reușit să-i umească pe jurați.

Duminica, 18.07.2021, 00:18
Ultimele știri
x