Antena Căutare

Next Star, 3 iulie 2021. Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, momentul de dans pentru care au primit note de 10 de la jurați

Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș au făcut un show complet de dans, pentru care au fost premiați cu note de 10 de la juriu.

Diana Săndulescu și Rareș Drăgustescu, la Next Star 2021 Galerie
Diana Săndulescu și Rareș Drăguștescu, moment de dans pe scena Next Star 2021 | Antena 1

Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș au pregătit un moment unic de dans, pentru care au fost recompensați cu note de 10, echivalentul voturilor de DA.

Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, cuplu de dans pe scena Next Star 2021

Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, moment de excepție pe scena Next Star 2021. Cei doi au realizat un dans superb cu infuențe de tango. Sunt campioni naționali, cu zeci de medalii, motiv pentru care jurații au fost conviși de talentele lor și le-au oferit note de 10, echivalente voturilor de DA.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Suana, românca din Kuweit care a avut o interpretare vocală spectaculoasă, dar nu a convins juriul

„Noi ne cunoaștem de 4 ani jumate. Suntem prieteni foarte buni. Da, ne mai certăm”, spun cei doi copii înainte de a intra în scenă.

„Woooow! Frumoasă poză de final!”, a exclamat Dorian Popa, după ce au finalizat momentul de dans cei doi.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Bianca Zamfir, „păpușa vie”, moment care l-a făcut pe Dorian Popa să se simtă ca într-un film de groază

„Câte medalii! Doamne! Sunt toate ale voastre?”, au fost uimiți jurații, când au văzut cutia cu medalii și premii.

„Sunteți foarte frumoși și totul este impecabili. de postură, dans, costume. Se vede că vă antrenați împreună”, a spus Loredana.

„Cineva mi-a spus că Diana îl ceartă pe Rareș, așa e?”, întreabă Dorian Popa.

„Câtedoată greșește pașii și dă vina pe mine. Suntem la școala de dans Mihai Petre”, a spus Diana.

Jurizarea nu a fost complicată, astfel că, Ștefan Bănică și Loredana au fost în același sentiment când au votat. „Eu o să devin dintr-o dată serios și vă dau un 10”, spune Ștefan Bănică.

„V-a scăpat o mânuță, așa e? Se întâmplă să mai gafăm. Răspunsul meu pentru voi în seara asta este Da”, a venit și votul lui Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Dinasty, trupa de dans formată din 13 membri care a avut un mesaj controversat. Dorian nu a fost de acord

„Sunteți niște copii minunați, sunteți un exemplu și nu pot în această seară să spun altceva decât nota 10, DA”, a încheiat Loredana.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 3 iulie 2021. Daria Mușat, cântec popular interpretat cu multă pasiune. Loredana s-a ridicat și a cântat cu e... Next Star, 3 iulie 2021. Varză Gang, număr de dans în sincron perfect. Cât de bine s-au mișcat cei trei membri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Duminica, 18.07.2021, 01:03
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Grațioasa Maria Ene, cea care în cea de-a patra ediție Next Star din acest sezon, la Antena 1, a cucerit cu harpa sa inimile juraților, dar și pe ale celor de acasă, este câștigătoarea Finalei de Popularitate!

Luni, 19.07.2021, 17:15
Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Duminica, 18.07.2021, 10:18
Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Emoțiile au luat sfărșit, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat cine este marele câștigător Next Star sezonul 10. Școala Recea i-a convins pe telespectatori că merită să câștige marele premiu de 20 de mii de euro.

Duminica, 18.07.2021, 01:01
Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu a impresionat pe toată lumea cu talentul său la pian, dar și prin povestea de viață pe care o are. Deși nu vede, Amir a reușit să-i umească pe jurați.

Duminica, 18.07.2021, 00:18
Ultimele știri
x